Doktersassistent Longgeneeskunde
OLVG
Amsterdam, Netherlands
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Wil jij als doktersassistent je ook specialiseren op het gebied van longgeneeskunde? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton!

Op de polikliniek longgeneeskunde verricht je verschillende werkzaamheden met betrekking tot de voorbereiding, assistentie en afwerking van de spreekuursessies van de medisch specialisten en de andere behandelaars.

Je bent hét gezicht van het Longcentrum en klantvriendelijkheid en goede communicatieve vaardigheden zijn een onderdeel van jouw persoonlijkheid.

Je informeert de patiënten en bezoekers van de polikliniek over de werkwijze en wachttijden en je ondersteunt de medisch specialist tijdens het spreekuur.

Je staat patiënten en bezoekers, zowel telefonisch als aan de balie, te woord en geeft voorlichting over zorg en behandeling en het inplannen van deze behandelingen.

Het verrichten van andere voorkomende zaken op de polikliniek, zoals administratieve taken, behoren ook tot je takenpakket.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de uitstraling van de wacht-, spreek- en onderzoekkamers.

Werken met geautomatiseerde systemen gaat je goed af, binnen OLVG werken we met Epic.

Werkomgeving

Werken als doktersassistent op de polikliniek Longgeneeskunde betekent werken in een team waar kwaliteit van zorg en werkplezier voorop staan en waar veel aandacht is voor elkaar.

Op de afdeling Longgeneeskunde van het OLVG onderzoekt en behandelt ons team van longartsen patiënten met uiteenlopende longaandoeningen.

We bieden hoogwaardige medische zorg, zowel aan patiënten met chronische longklachten als Astma, COPD en OSAS, als aan oncologische patiënten.

Binnen de longgeneeskunde hebben zich in de loop der jaren vele vakinhoudelijke innovaties voorgedaan. De mogelijkheden om acute en chronische patiënten meer kansen en kwaliteit voor de toekomst te bieden zijn dagelijks zichtbaar binnen onze klinieken.

Om dit te bereiken staat dag en nacht een team van professionals klaar. Ieder met zijn eigen specialiteit, ieder als een onmisbare schakel in de dienstverlening naar patiënten.

Op deze polikliniek werkt een hecht en gemotiveerd team, bij wie de patiëntenzorg centraal staat. Je werkt nauw samen met onder andere longartsen, artsen in opleiding, longverpleegkundigen, longfunctieanalisten, polikliniekassistenten en andere doktersassistenten.

De cultuur is te omschrijven als open en sociaal.

Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een diploma doktersassistent
 • Je bent stressbestendig, representatief en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je werkt zorgvuldig en voelt je verantwoordelijk voor je takenpakket;
 • Je bent geduldig en hebt een luisterend oor voor patiënten en hun naasten.
 • Wij bieden

  Werken bij OLVG betekent werken in hét stadsziekenhuis van Amsterdam. Een werkomgeving waar jij jouw talent optimaal kunt ontwikkelen en in kunt zetten om samen direct of indirect onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden.

  Het betreft een tijdelijke functie van één jaar bij gebleken geschiktheid en vacatureruimte kan een mogelijk contract verlenging volgen.

  De CAO ziekenhuizen is van toepassing. Afhankelijk van je ervaring en opleiding word je ingeschaald in FWG-schaal 35, minimaal € 1.

  792,- en maximaal € 2.665,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week).

  Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een goede reiskostenregeling conform de CAO Ziekenhuizen, een eindejaarsuitkering van ruim 8%, een persoonlijk levensfasebudget en vakantiegeld van ruim 8% hebben wij je ook interessante extra’s te bieden : kortingen op verzekeringen, korting bij diverse lokale ondernemers en nog veel meer.

  Wil je een van jouw arbeidsvoorwaarden inruilen voor een arbeidsvoorwaarde die beter past bij jouw eigen situatie? Dat kun je regelen via het OLVG Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier