Fieldoperator procesindustrie
HSPRO
Nieuwerbrug aan den Rijn, NL
8 dagen geleden
source : Joof.nl

Engineer Als International Field Service Engineerben je wereldwijd bij de klant op locatie het visitekaartje van onsbedrijf.

Je weet als geen ander om te gaan met het verschil tussenhet vooraf bedachte plan bij engineering en de praktijk in hetveld.

Heb jij een service gerichte mentaliteit? Vind jij hetspannend om technische problemen op te lossen en machines in hetbuitenland in bedrijf te stellen?

Communiceer je graag met de klantover de voortgang van het project? Dan past deze functie goed bijjou! Je bent als International Field Service Engineerverantwoordelijk voor : -

Het installeren en inbedrijfstellen(commissioning) van industriële productie installaties. - Hetoplossen van storingen, de uitvoering van modificaties enpreventief onderhoud.

 • Het vertegenwoordigen van de organisatie’all over the world’ bij klanten op locatie. - Het verzorgen vangebruikersinstructies en advies.
 • Het signaleren vanontwikkelingen in de markt. ..
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier