Intramurale Apotheker
Antoni van Leeuwenhoek
Amsterdam, Netherlands
3 dagen geleden

Jouw functie binnen onze afdeling

De ziekenhuisapotheek van het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) levert de farmaceutische zorg voor het AVL en het daarnaast gelegen Medisch Centrum Slotervaart.

Onze ziekenhuisapotheek beschikt over GMP, GMP-z, GLP en GDP (ISO) certificeringen en speelt een belangrijke rol in het klinisch onderzoek in beide ziekenhuizen.

Als intramurale apotheker kun je ingezet worden op de aandachtsgebieden(kwaliteitsborging van) farmaceutische productie, de bereiding van oncolytica, de farmaceutische patiëntenzorg , studiemedicatie en de logistiek.

Aan onze apotheek zijn zes ziekenhuisapothekers, twee ziekenhuisapothekers-in-opleiding, zes intramurale apothekers en een twintigtal onderzoekers verbonden.

De gehele apotheek heeft een omvang van circa 75 medewerkers. De Apotheek is voorlopig nog gehuisvest in het Medisch Centrum Slotervaart, maar zal naar verwachting binnen 3 jaar een nieuwe huisvesting betrekken op het AVL terrein.

Jouw profiel

Spreekt de uitdaging je aan en herken je jezelf in onderstaande voorwaarden, dan nodigen we jou graag uit voor een kennismaking.

 • Je bent apotheker
 • Je hebt interesse in farmaceutische processen en in het bijzonder in productie, studiemedicatie en logistiek
 • Je bent flexibel, patiëntgericht en een goede teamspeler
 • Jouw ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden

  Met de innovatie en groei die we de komende jaren als organisatie gaan doormaken, staan ook jouw ontwikkeling en groei centraal.

  Vanzelfsprekend staan wij open voor initiatieven die jouw ontwikkeling en die van onze afdeling ondersteunen. De basis voor jouw arbeidsvoorwaarden is conform de CAO ziekenhuizen.

  Jouw salaris zal, afhankelijk van je ervaring, tussen de € 3.012,- en € 4.378,- bruto per maand bedragen op basis van een 36-

  urige werkweek. Dit is conform FWG 60. Daarnaast maakt een vaste eindejaarsuitkering onderdeel uit van de secundaire voorwaarden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier