Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Emotie en Persoonlijkheid – Centrum Jeugd
GGz Breburg
Tilburg, Nederland
11 dagen geleden

32 - 36 uur

Maak de draai en ga vooruit samen vinden we die weg’. Een zin uit onze belofte aan de cliënt 'Het leven de baas blijven.

Hoe kunnen wij jou inspireren om met ons mee te werken aan deze belofte? Een eerste gesprek met ons, om mee te beginnen?

Ben jij die professional die wij zoeken, met een houding die wordt gekenmerkt door trots, lef, ondernemerschap, initiatief en alertheid op persoonlijke groei?

Lees dan verder! En wie weet vervul jij straks deze mooie functie die er toe doet.

Wat ga je doen?

Het doel van de functie is het geven van hulpverlening aan cliënten met ernstige, psychische c.q. psychiatrische problematiek en hun systemen door middel van het zelfstandig uitvoeren van intakes, methodische sociaal psychiatrische verpleegkundige behandelingen (op basis van behandelplan) gericht op verandering of stabiliteit.

 • Je draagt mede zorg voor de continuïteit van de werkzaamheden van het team Emotie en Persoonlijkheid;
 • Je draagt zorg voor de uitvoering van individuele- en groepsbegeleidingsactiviteiten, alsmede voor de verrichting van verpleegtechnische-
 • en voorbehouden handelingen;
 • Binnen vastgestelde kaders ben je verantwoordelijk voor verpleegkundige methodiek ontwikkeling;
 • Vanuit een eigen professionele houding lever je een bijdrage aan team overstijgende ontwikkeling en projecten.
 • Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?

  Centrum Jeugd van GGz Breburg levert, samen met andere partners in de jeugdzorg, vraag gestuurde ambulante en (dag)klinische kinder-

  en Jeugdpsychiatrische expertise. Deze wordt aangeboden in de vorm van diagnostiek, crisisinterventie, preventie, begeleiding en behandeling voor jeugdigen in de leeftijd van 0 tot 23 jaar, met (vermoedelijke) psychiatrische problematiek, en hun gezin.

  Doel is het opheffen, verminderen of stabiliseren van de (gevolgen) van de problematiek.

  Centrum Jeugd heeft poliklinische, deeltijd klinische en klinische behandelmogelijkheden. Ons zorgaanbod is ondergebracht in de clusters Poliklinieken Jonge Kind, Kinderen, Jongerenen Jong Volwassenen en Cluster Intensief, Klinieken, Onderwijs zorg arrangement, Deeltijd en FACT Jeugd.

  Je komt te werken in het team Emotie en Persoonlijkheid in Tilburg.

  Meer informatie over de afdeling is te vinden op de pagina van .

  Wat breng je mee?

 • Een afgeronde opleiding SPV en BIG registratie;
 • Ervaring met de doelgroep is een vereiste;
 • Een proactieve werkhouding en organisatorische kwaliteiten;
 • Grenzen kunnen stellen, durven en kunnen loslaten en de verantwoordelijkheid bij de cliënt kunnen neerleggen;
 • De hulpvraag van de cliënt SMART kunnen formuleren;
 • Het kunnen netwerken (dicht bij de cliënt maar ook buiten de GGZ systeem betrekken / collega instellingen);
 • Probleemanalyse op verschillende levensgebieden kunnen uitzoeken en de rode draad kunnen zien; het functieprofiel van SPV is van toepassing op deze vacature.
 • Wat bieden wij jou?

  Een baan met verantwoordelijkheden op zowel individueel als multidisciplinair niveau met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

  We bieden daarnaast betrokken teams waarin enthousiasme, onderlinge verbondenheid en samen leren en ontwikkelen hoog in het vaandel staan.

  De functie is ingeschaald in FWG 55 (minimaal €2.369,- en maximaal €3.832,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

  Je hebt recht op een vaste eindejaarsuitkering, tegemoetkoming reiskosten, meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling.

  Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de .

  Nieuwsgierig geworden?

  Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Simone Louer, Verpleegkundige (in opleiding tot specialist), bereikbaar via tel.

  centrale receptie 088-0161616.

  Solliciteren vóór 24-5-2018. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting. Sollicitaties per mail kunnen niet in behandeling worden genomen.

  Bijzonderheden

  De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 30 mei.

  Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

  Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Over GGz Breburg

  GGz Breburg is een specialistische GGZ-zorgaanbieder in Midden- en West-Brabant. We bieden de best passende specialistische behandeling en ondersteuning.

  Deskundig, met aandacht, doortastend en in samenwerking met partners in de zorg. Deze zorg bieden we waar het kan in de eigen omgeving, dicht bij huis, bijvoorbeeld door het inzetten van e-

  health. Gebaseerd op : Van te groot naar klein genoeg . Ruim 1.800 medewerkers en 250 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor ongeveer 11.

  000 cliënten per jaar, in een organisatie die altijd volop in ontwikkeling is. Zie ook .

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier