Pannenlegger
Het Werkplein
Hoorn , NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als pannenlegger voer je de volgende werkzaamheden uit :

 • Je krijgt projecten door heel het land
 • Je legt dakpannen op het dak
 • Je krijgt kleine maar ook grote projecten
 • Wie ben je?

  Herken jij jezelf in het volgende?

 • Je hebt LBO denk niveau in een technische of bouwkundige richting
 • Je beschikt over een VCA
 • Je beschikt over BHV
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B(E)
 • Je beheerst de Nederlandse taal
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Wat mag je verwachten?

  Goede begeleiding binnen je sollicitatieproces vanuit Het Werkplein BV. Onze doelstelling is je onder de aandacht brengen (natuurlijk met jouw welbevinden) bij meerdere opdrachtgevers van ons.

  Zo hoef jij maar 1x te solliciteren maar kan je wel kiezen waar jouw nieuwe toekomst start. Wanneer je in dienst treedt wordt je begeleid.

  Wij informeren je m.b.t. het proces van de contractadministratie en salarisbetaling. Ook geven we je een roadmap mee van de opdrachtgever en informeren wij je waar nodig omtrent eventuele regelgeving m.

  b.t. risico's binnen de functie die je zult gaan bekleden.

  Waar ga je werken?

  Deze vacature is bij meerdere opdrachtgevers van ons vacant. Wij zullen u op de hoogte stellen naar aanleiding van uw sollicitatie.

  U kunt dan zelf nog aangeven waar u het liefst voorgesteld wilt worden. Uiteraard kijken wij zelf altijd naar uw regio. Daarnaast baseren wij onze keuze t.

  b.v. het voorstellen op de voorkeuren welke u aan ons door heeft gegeven. Denk hierbij aan klein / groot bedrijf, aard van de werkzaamheden etc.

  Voor wie ga je werken?

  Je gaat werken voor Het Werkplein B.V. een specialist op het gebied van uitzenden / detacheren / werving & selectie. Het Werkplein staat voor kwaliteit, zo zijn wij NBBU lid en NEN gecertificeerd.

  Dit resulteert in periodieke controles op het naleven van wet en regelgeving. Zo ben je ervan verzekerd dat wat wij doen klopt.

  Je krijg binnen onze organisatie een vast aanspreekpunt voor uw vragen. Zo kan je bij Linda terecht voor je vragen omtrent salaris uitbetaling en je uren.

  Zoek je liever een andere job of zijn er dingen wat je functioneren in de weg staat bel je met Joeri of Minke. Wij staan voor je klaar en zullen er alles, binnen onze macht, aan doen dat jij dag in dag uit met plezier naar je werk gaat totdat je eventueel rechtstreeks in dienst kunt treden bij de opdrachtgever en verder kan bouwen aan een mooie toekomst.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier