Corporate Recruiter
Topicus
Deventer, NL
5 dagen geleden

Jouw werkzaamheden als Corporate Recruiter

Topicus onderscheidt zich in vier verschillende markten, namelijk Zorg, Onderwijs, Sociaal Domein en Finance. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het recruitmentproces van onze divisies Finance en Sociaal Domein.

Jij weet als Corporate Recruiter als geen ander talent te bereiken, zowel persoonlijk als via sociale media. Aandacht voor het proces en voor een goede match tussen het team en de kandidaat staan hierbij centraal.

Op deze manier weet je mensen te binden en te boeien. Om het beste resultaat te behalen, werk je effectief samen met verschillende stakeholders, weet jij je plek aan tafel te verdienen en te verstevigen, en ben je daarmee goed op weg om Recruitment Business Partner te worden.

Daarnaast ben je gewend om data gedreven jouw recruitment strategie (met o.a. employer branding) te bepalen en uit te zetten.

Vanzelfsprekend ben je vraagbaak en klankbord voor medewerkers, management en sollicitanten.

 • Je komt terecht in een fris en bevlogen Recruitment team, waar een goede samenwerking en elkaar ondersteunen voorop staat;
 • ieder vanuit zijn eigen kwaliteiten en expertise. Dit doen we samen met onze andere HR-collegas die zich enthousiast inzetten voor Leren & Ontwikkelen, HR Business Partnerschap, Personeels- & Salarisadministratie en Verzuim (en andere Arbo-onderwerpen).

  In totaal bestaat het Recruitment team, met jou erbij, uit vijf collegas en het volledige HR team uit zon zestien collegas.

  Jouw standplaats is Deventer.

  Vereiste ervaring en skills als Corporate Recruiter

  Onze nieuwe collega beschikt over een afgeronde hbo- of wo-opleiding en is minimaal 32 uur per week beschikbaar. Daarnaast heb je minimaal 3-5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie en bij voorkeur ook in een soortgelijke IT-organisatie.

  Als Corporate Recruiter en ons nieuwe teamlid ben jij :

 • Open, optimistisch en humoristisch;
 • Oprecht geïnteresseerd in wat mensen en organisaties beweegt en drijft;
 • Betrokken en verbonden bij het domein waarin je actief bent;
 • Resultaatgericht en gebruik je je analytische blik om pragmatisch aan de slag te gaan;
 • In staat om verschillende gesprekstechnieken in te zetten;
 • Iemand die stevig in zijn / haar schoenen staat en hart heeft voor het Recruitment-vakgebied;
 • Bovenal niet perfect, maar wel jezelf;
 • Iemand die bij voorkeur een netwerk in het oosten / noorden van ons land meebrengt.
 • Daarnaast toon je actief skills en competenties op het gebied van :

 • Talent Sourcing;
 • Invloed, impact en professionaliteit;
 • Strategische denkkracht en agility.
 • Wat kun je van Topicus verwachten?

  Topicus groeit ieder jaar en toch blijven we flexibel en vooral persoonlijk. Dat is ook één van de redenen dat Topicanen actief meepraten over de toekomst en inrichting van onze organisatie.

  Bij ons word je omringd door gelijkgestemden. Daardoor ga jij iedere dag met plezier naar je werk en behaal je goede resultaten.

  Als jij meer duidelijkheid wil over solliciteren in tijden van COVID-19 bij Topicus, lees dan dit artikel. Verder bieden we je aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Bekijk hieronder de unieke job benefits.

  Jouw ontwikkeling bij Topicus

  Voor jou is deze functie dé manier om door te groeien tot een (sterkere) senior Corporate Recruiter. We houden er bij Topicus niet van om mensen in een hokje te plaatsen waar ze maar één ding mogen doen.

  Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dát is ons motto. Daarom kun je binnen Topicus ook andere ambities waarmaken.

  Wellicht zie jij jezelf over een paar jaar wel in een andere rol. Wil je met jouw expertise ook impact maken binnen andere divisies.

  Of wil je bijvoorbeeld jouw kennis overdragen op mede-Topicanen of studenten? Na het onboarding-traject - waardoor je de organisatie van binnen en buiten leert kennen - plan je daarom al snel een eerste gesprek met jouw talentbegeleider om te bespreken wat jouw toekomstplannen zijn en wat ervoor nodig is om daar te komen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier