Verzorgende IG
Allerzorg | Wonen bij September | Compartijn
Veendam, GR, NL
1 dag geleden

Als Verzorgende IG in de thuiszorg sta jij klaar voor onze cliënten. Jij zoekt die werkgever die net als jij uitgaat van de wens van de cliënt en niet van het zorgsysteem.

Tijd, aandacht en zorg op maat daar gaan wij als Allerzorg voor en niet alleen voor onze cliënten ook voor jou als zorgprofessional.

We gaan graag het gesprek aan om te kijken wie je bent, waar jouw kracht ligt en waar jij gelukkig van wordt. Wordt jij die nieuwe Verzorgende IG in ons wijkteam in Veendam / Hoogezand. Solliciteer dan snel!

Hoe ziet je werkdag als Verzorgende IG eruit

Naast de taken van je werk al Verzorgende IG vinden wij het belangrijk dat jij ook met je collega’s kan sparren en aan de slag kan gaan met ideeën om de zorg te verbeteren.

Dat jij je kan ontwikkelen en binnen en met je team om zo te zorgen voor dé beste zorg op maat voor de cliënten. Naast je wijkteam wordt er ook samen gewerkt met onze andere teams zoals het wondzorgteam, medisch kindzorgteam of het Care for Cancer team dat oncologische (na)zorg aan huis biedt.

Op deze manier zetten wij de cliënt centraal en niet het zorgsysteem. Het mooie aan werken in een thuiszorg team is dat er achter elke voordeur een eigen verhaal zit.

Iedere cliënt heeft andere wensen en samen met je collega’s van het wijkteam en de andere specialismes zorgen jullie voor dé beste zorg op maat!Deze zorg bied jij tussen 07 : 00- 13 : 00 en in de middag is het op zijn vroegst starten om 15 : 00 tot uiterlijk 23 : 30.

Bij ons zijn er geen nachtdiensten.

Het thuiszorgteam waarin je komt werken

Ons team biedt thuiszorg in Hoogezand, Sappemeer en Veendam en daarnaast ook in Wildervank en Kolham en omgeving. We zijn een team van ongeveer 16 enthousiaste collega’s van diverse leeftijden en functies, van Helpende Plus tot aan HBO verpleegkundigen.

Ook staan we altijd open voor leerlingen en maken weg gebruik van aandachtsvelders. Als collega’s onder elkaar gaan we van tijd tot tijd samen lunchen en vind er sowieso één keer per jaar een teamuitje plaats.

Hoewel je meestal alleen op pad bent, maak je onderdeel uit van een multidisciplinair thuiszorg-team. Je werkt niet alleen samen met het wijkteam, maar ook met specialisten van Allerzorg uit bijvoorbeeld het wondzorgteam, medisch kindzorgteam of het Care for Cancer team dat oncologische (na)zorg aan huis biedt.

Deskundige collega’s waar je veel van kan leren en zij van jou. Tijdens de team-overleggen staat het delen van ervaring en kennis altijd op de agenda.

Verder koppelen we een buddy-collega aan je, die je helemaal wegwijs maakt in de eerste maanden. Je staat er dus nooit alleen voor.

Wat jij als Verzorgende IG meebrengt

 • Je bent een gediplomeerde Verzorgende IG (Diploma zorg & welzijn, niveau 3).
 • Ben je herintreder, ook dan ben je hartelijk welkom in ons team! We bieden je baangarantie en goede begeleiding om weer aan de slag te gaan in de zorg.

 • Beschikbaarheid voor alle diensten, waarbij er veel ruimte is voor een goede werk-privé balans. Bij ons draai je geen nachtdiensten.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer zoals een scooter of auto. Heb je geen eigen auto, dan kun je ook gebruikmaken van teamauto’s.
 • Hier doe je het voor

  We vinden het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en hebben daarom veel aandacht voor wie je bent en wat jou gelukkig maakt.

  Zodat jij kunt werken vanuit je hart. Verder :

 • Elke dag met plezier naar je werk; dát bieden wij jou!
 • Je gaat werken bij een landelijke, groeiende zorgorganisatie met een groot netwerk aan specialisten waar je veel van kunt leren én waar ook echt ruimte is voor je eigen initiatieven!
 • Ontwikkel jezelf via ons online portaal Good Habitz met persoonlijke of vak gerelateerde cursussen.
 • Wil je doorgroeien tot verpleegkundige of je specialiseren? Dat kan bij ons via onze eigen erkende Academie! Sterker nog : Wij vergoeden al je studiekosten en je kan studeren en praktijkervaring opdoen onder werktijd.
 • Maar natuurlijk ook hiervoor

 • Een baan die bij je past voor minimaal 12 tot maximaal 16 uur per week. Bij start een contract voor 12 maanden, daarna direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • Salaris van max. €2.937,68 per maand (o.b.v. 36 uur per week, CAO VVT, FWG 35) en een toeslag conform CAO VVT als je op onregelmatige tijden werkt;
 • Boven op je salaris krijg je 8% vakantiegeld en jaarlijks minimaal 29 verlofdagen (o.b.v. 36 uur);
 • Daarbovenop ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%, maximaal de hoogte van jouw bruto maandsalaris, afhankelijk van het aantal maanden dat je bij ons in dienst bent;
 • Goede pensioenopbouw via pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Vergoeding voor je reiskosten conform CAO VVT;
 • Een bonus voor jou als door jouw inspanning nieuwe collega’s binnen bepaalde zorgfuncties in de organisatie starten;
 • Alles wat nodig is om je werk te doen, zoals een mobiel en / of tablet;
 • Én bij ons heb jij veel inspraak op je werkrooster, zodat jij een goede werk / privé balans hebt;
 • Maar ook een buddy tijdens je inwerkperiode waar je met je vragen terecht kan.
 • We hebben direct plek voor nieuwe Verzorgende IG collega’s in Veendam / Hoogezand. Ben je enthousiast? Solliciteer snel via de sollicitatieknop hieronder of loop een dagje met ons mee! Meld je hiervoor aan bij Renée, onze recruiter .

  Ze kan je alles vertellen over deze vacature, je aanmelden om een dagje met ons mee te lopen of spreekt vrijblijvend met je over jouw baankansen bij Allerzorg; tel. 06 40 01 03 09 .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier