Werkvoorbereider Metaal
Abilitec
Capelle aan den IJssel, NL
6 dagen geleden

Als Werkvoorbereider Metaal hou jij je bezig met het voorbereiden van de werkzaamheden voor de bouw van industriële schoorstenen en kanaalwerk tot enkele honderden meters lang.

Deze constructies worden geproduceerd in de werkplaats en vervolgens gemonteerd bij de grotere productiebedrijven in veelal Nederland (o.

a. Heineken, Campina, Grolsch).

Na overleg met de engineering werk jij, op basis van productietekeningen en materiaallijsten, de productieplannen uit - productiepersoneel, machines, gereedschappen en materialen dienen zo efficiënt mogelijk te worden ingezet.

Je verzorgt de inkoop en de tijdige levering van materialen, gereedschappen en diensten van onderaannemers. Als Werkvoorbereider ben je met een groot aantal projecten tegelijkertijd bezig (tot zelfs 30 projecten) en ben je in staat meer- en minderwerk te signaleren.

Onze opdrachtgever is een groeiend bedrijf met ongeveer 30 werknemers (waarvan 15 in de werkplaats - lassers, constructiebankwerkers en plaatwerkers).

De activiteiten omvatten het ontwerpen en produceren van schoorstenen en kanaalwerk voor de afvoer van rook- en procesgassen, dit vaak in combinatie met filtertechnieken en warmteterugwinning.

De installaties worden over de hele wereld verkocht.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier