Autotechnicus
Consolid
Gorinchem, NL
6 dagen geleden
source : Joof.nl

Consolid is per direct op zoek naar eengemotiveerde autotechnicus voor de locatie Gorinchem. Wil jij aande slag in een dynamisch omgeving?

Reageer dan direct Wat ga jedoen? Als ambitieus Autotechnicus werk je zelfstandig en ben jeverantwoordelijk voor : De net wat ingewikkeldere reparaties, Het(voor) keuren van de automobielen, En begeleiding bieden aan deminder opgeleide collega’s in het team.

Wat zoeken we? Een Monteurdie wil meewerken aan ontwikkeling en in het bezit is van : Eenafgeronde autotechnische opleiding.

Werkervaring in deautotechniek. Je beschikt over technisch en praktische inzicht.Rijbewijs B, Woonachtig in de omgeving van Gorinchem.

Wat biedenwij? Een vaste baan bij een jong en dynamisch bedrijf. Je gaat aande slag onder de volgende voorwaarden : Een prima salaris conform defucntie.

Een fulltime baan (40 uur). Uitzicht op vast dienstverbandbij de opdrachtgever. Detachering contract met uren garantie. 8%vakantiegeld.

25 vakantiedagen o.b.v. 40-uur. Deelname aancollectieve zorgverzekering is mogelijk. Goedebegeleiding.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier