Product owner Klantcontact
CAK
Den Haag, NL
2 dagen geleden

Dit ga je doen

Kan jij behoeftes die op papier staan vertalen naar een efficiënte, praktische werking? Ben je daarnaast ook goed in het aanbrengen van structuur om te prioriteren in de backlog en daarmee een belangrijke bijdrage te leveren aan het behalen van de CAK doelstellingen?

In jouw rol als product owner zorg jij er voor dat teams hun werk efficiënt en kwalitatief hoogwaardig kunnen doen.

Als product owner stel jij de productvisie op en vertaal je deze naar werkende producten die voorzien in de klantbehoefte.

Jij zorgt ervoor dat de backlog altijd actueel, duidelijk en werkbaar is. Ook het duidelijk omschrijven van de items is een belangrijke taak.

Je werkt intensief samen met het DevOps team, zodat zij vanuit de mede door jou gestelde prioriteiten, in sprints kunnen blijven opleveren.

Binnen je rol werk je o.a. met andere product owners en de product manager. De business owner is jouw direct leidinggevende.

Jouw kracht zit hem in het herkennen van verbeteringen in de bedrijfsprocessen en de visie die jij hierop hebt. Je begrijpt de impact die het doorvoeren van veranderingen heeft en je bent nauwkeurig in het prioriteren van werkzaamheden.

Tot slot vertegenwoordig jij het CAK op een adequate manier richting (externe) stakeholders. De belangen van de klant staan voor jouw bovenaan.

Je bent actief in het bouwen en onderhouden van een relevant netwerk en weet wat er in de markt speelt met betrekking tot innovatie en ontwikkelingen van voor het CAK relevante IT systemen.

Dit neem je mee

 • je beschikt over een hbo+ werk en denkniveau;
 • ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Certified SAFe Product Owner / Product Manager.
 • Dit krijg je van ons

  Het betreft een schaal 10 functie (CAO Zorgverzekeraars) :

 • Een salaris van minimaal € 3.126,- en maximaal € 4.886,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier