IT Security Auditor – Utrecht
DEKRA
landelijk, NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen

Uitvoeren van audits bij onze klanten, zowel in Nederland als daarbuiten. ISO 27001 en NEN 7510 zijn normen die jij als geen ander kent.

De wereld van Informatiebeveiliging boeit jou en je volgt nauwgezet de trends & ontwikkelingen op dit gebied. Heten wij jou binnenkort welkom bij ons team Business Assurance?

Binnen Business Assurance richten wij ons op het beoordelen van kwaliteits- en veiligheids-managementsystemen. Jij komt ter versterking en gaat je richten op Informatiebeveiliging.

Hier werken we onder andere met ISO 27001 & NEN 7510, maar ook met ISO 20000-1. Met de komst van de nieuwe privacywetgeving en door de bewuste behoefte om te voldoen aan kwaliteits- en informatiebeveiligingsnormen, krijg jij de kans om bedrijven te toetsen op dit gebied.

Je werkgebied is grotendeels landelijk, echter werken we wereldwijd. Het kan dus zomaar voorkomen dat je een bezoek moet brengen aan bijvoorbeeld Turkije, Amerika, Italië of Azië.

Alleen maar een mooie bijkomstigheid toch?!

We realiseren ons dat je als Auditor veel moet reizen en daarom werk je op de dagen wanneer je niet bij een klant op locatie bent vanuit huis.

Zodat je je rapportages kunt maken, verdere administratie kunt afhandelen en je een dag niet onderweg bent. We vragen je wel om af en toe naar Arnhem te komen voor een teamoverleg.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom als je gewoon liever die dagen op kantoor doorbrengt.

Verantwoordelijkheden

 • Je bereidt je audits nauwkeurig voor;
 • Je voert audits uit bij onze klanten zowel in Nederland als daarbuiten;
 • Je stelt de rapportages op;
 • Je werkt nauw samen met collega auditoren, volgt samen de trends en anticipeert hier;
 • Je speelt een belangrijke rol bij offertetrajecten en bij mogelijke aanbestedingen waarbij je samenwerkt met je sales collega’s;
 • Je bent een goede gesprekspartner voor de klant en door jouw kennis van de business draag je bij aan het verbeterproces van de klant.
 • Jij brengt mee

 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt als geen ander oog voor de relatie en durft tegelijkertijd kritisch te zijn;
 • Je hebt ervaring met ITIL & projectmatig werken;
 • Je bent zeer bekend met normen zoals ISO 27001 en NEN 7510;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal.
 • Wij bieden

  Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. Daarom bieden we een aantrekkelijk salaris en een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere 25 vakantiedagen én 13 ADV-dagen op jaarbasis, een succesdelingsregeling en korting op diverse verzekeringen.

  Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.

  Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie, Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werken in een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige experts en in een dynamische en internationale omgeving.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier