Basisarts
's Heeren Loo
Middelburg, NL
3 dagen geleden

Waar ga je werken?

Het medische team in Middelburg is onderdeel van expertisecentrum Advisium. In de regio Zeeland werken we samen met een aantal Artsen Verstandelijk Gehandicapten (AVG) die bij ons gedetacheerd zijn.

Je gaat direct samenwerken met de Praktijk Manager, vier verpleegkundigen, de paramedische dienst en het medisch secretariaat.

Om onze medische dienst in Zeeland verder vorm te geven zijn we op zoek naar een basisarts die binnen twee jaar gaat starten met de opleiding tot Arts Verstandelijk Gehandicapten.

Expertisecentrum Advisium levert, binnen en buiten 's Heeren Loo, expertise door middel van specialistisch advies en behandeling ten behoeve van de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking in hun kwaliteit van bestaan.

Advisium wil vanuit een maatschappelijke verantwoordelijkheid een bijdrage leveren op het gebied van expertise en kwaliteit van zorg.

Het expertisecentrum Advisium is, met ruim 1100 medewerkers, de grootste kennisorganisatie binnen de VG en de LVG, met over het hele land verspreid een grote diversiteit aan medische, paramedische en gedragswetenschappelijke expertise.

Lees hier meer over Advisium.

Hoe ga je helpen?

Je biedt samen met AVG en de verpleegkundigen medische zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. De cliëntgroep is zeer gevarieerd van kinderen tot ouderen met (psycho)geriatrische zorgbehoefte.

De cliënten hebben een beperking variërend van een lichte verstandelijke beperking tot een ernstige meervoudige beperking.

De problematiek is veelal complex van aard, je werkt daarom veel samen met collega's uit het multidisciplinaire team. Ook heb je contacten met ouders, begeleiders, gedragskundigen en specialisten uit het ziekenhuis.

Je zal in het eerste of tweede jaar van je dienstverband starten met de opleiding tot Arts Verstandelijk Gehandicapten. Op deze manier willen we samen met jou onze ambities realiseren.

De opleiding tot AVG start jaarlijks in februari en duurt drie jaar. Tijdens het eerste jaar van de opleiding werk je bij ’s Heeren Loo onder supervisie van een ervaren en getrainde AVG-opleider.

Het tweede jaar van de opleiding bestaat uit stages in aanpalende medische specialisaties zoals epilepsie, revalidatie, genetica en psychiatrie.

Tijdens het derde jaar van de opleiding werk je weer bij ’s Heeren Loo en heb je ook de zorg over meer complexe cliënten.

Dit bieden wij

 • We bieden jou een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 4387,- en maximaal € 6613,- (FWG 70) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Je start binnen twee jaar met de opleiding tot Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG), als je gestart bent met de opleiding wordt je direct ingeschaald als AVG in FWG 75.
 • Bij een verhuizing naar de regio Middelburg, worden je verhuiskosten vergoed conform de afspraken in de CAO Gehandicaptenzorg.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
 • Dit ben jij

  Je bent in het bezit van het diploma basisarts en je bent als dusdanig BIG geregistreerd. Daarnaast :

 • Heb je de ambitie om de opleiding tot Arts Verstandelijk Gehandicapten te gaan volgen.
 • Weet je kaders te stellen, maar weet je ook kansen te creëren.
 • Ben je ondernemend en vind je het leuk om mee te denken over de toekomst.
 • Vind je complexe casussen een uitdaging.
 • Kan je zelfstandig werken en beschik je over een teamgeest.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier