Eerste Autotechnicus (1e monteur) WastePartners Utrecht
WastePartners
Leusden, NL
6 dagen geleden

Wat ga je doen

Ben jij een enthousiaste monteur die nauwkeurig te werk gaat? Heb je ervaring met elektrische personenwagens? Dan zoeken wij jou, voor een functie als 1e monteur in onze vestiging in Utrecht.

Bij WastePartners zijn we op zoek naar een gedreven 1e monteur

die onderhoudswerkzaamheden en reparaties uitvoert aan de kritische bedrijfsvloot van de Gemeente Utrecht. Je krijgt een moderne werkplek waar je met leuke collega’s werkt aan elektrische personenwagens.

Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en bieden we je scholing.

Wij zoeken voor deze functie iemand die goed kan schakelen tussen werkopdrachten en nauwkeurig te werk gaat. Ben jij die harde werker met teamspirit en ambitie die we bij WastePartners nodig hebben? Lees dan snel verder!

Kom jij als 1e monteur bij WastePartners Utrecht werken? Fijn! Dit worden jouw taken :

Je werkt aan het oplossen van meer complexe storingen, zowel mechanisch als elektrisch.

Je voert onderhoudswerkzaamheden uit aan gewone personenwagens maar ook aan elektrische personenwagens, getrokken materialen en / of appendages.

Je werkzaamheden hebben betrekking op brandstofsystemen, transmissiesystemen, remsystemen, motorconditie, elektrische systemen, wieluitlijning en banden.

Hoe ziet het werk eruit?

Vanzelfsprekend begint je dag ’s ochtends met een bakkie koffie. Samen met je collega’s bekijk je de werkplaatsplanning voor die dag.

Je gaat snel aan de slag, want er is genoeg te doen! Na de boterhammen komt er onverwacht een klant met een defect aan z’n wagen binnen.

Hij is lichtelijk in paniek, want zonder zijn wagen kan hij zijn werk niet doen. Jij ziet al snel wat het probleem is. Dankzij jouw kennis en kunde is ook deze wagen weer snel op de weg.

Wat vragen we van jou

Als 1e monteur schakel je regelmatig tussen werkopdrachten en moet je zeer

nauwkeurig kunnen werken. Daarnaast heb je als monteur bij WastePartners ook een heel klantvriendelijke instelling. Je bent prettig in de omgang met klanten en met je collega’s, een echte teamspeler.

Gezien de aard van de functie is het fijn als je een flexibele instelling hebt en geen 9 tot 5 mentaliteit. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat onze klanten altijd snel en vakkundig geholpen worden.

Je hebt een afgeronde opleiding tot 1e monteur (EAT). Daarnaast bezit je een geldig APK 2 diploma en een diploma om aan elektrische voertuigen te werken. Ook heb je :

Affiniteit met (elektrische) personenwagens en verschillende soorten opbouwen

Ervaring in diagnosticeren van genoemde voertuigtypes

Bij ons krijg je ruim de mogelijkheid om door te groeien en aparte elektrische voertuigen te onderhouden. Je bent dan ook bereid om voor deze branche opleidingen en trainingen te volgen.

Wat bieden wij

Je komt te werken in een enthousiast team welke dagelijks de technische uitdagingen in deze branche aan gaat. Wij bieden je de mogelijkheid om het vak te leren of je verder te ontwikkelen door het volgen van cursussen, waarbij WastePartners alle kosten voor jouw studie en ontwikkeling voor haar rekening neemt.

Cursussen volgen, verschillende rijbewijzen halen : het kan allemaal.

Daarnaast bieden we je :

 • Een salaris dat hoger ligt dan het gebruikelijke salaris voor monteurs;
 • 24 vakantiedagen;
 • Collectieve zorgverzekering bij ONVZ met ruime bijdrage van ons;
 • Personeelskorting op Pon producten o.a. fietsen, auto’s, energie en private lease (€500,- per jaar);
 • Pon Fit : doe mee aan bootcamps, fiets- en wielerrondes, hardloopevents, golfclinics en nog veel meer!
 • Een ondernemend, innovatief en ambitieus bedrijf (130 FTE).
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier