Projectmanager ERP
Profource
Amersfoort, Utrecht, NL
2 dagen geleden

Wil jij je bezig houden met verbeteringen binnen de wereld van Finance & IT? Als Projectmanager ERP sta jij er midden in.

Ben je bekend met ERP-systemen en zou je je nog meer willen gaan verdiepen in de mogelijkheden? Ga aan de slag bij onze opdrachtgevers in de randstad!

Dit staat je te wachten

Als Projectmanager ERP kijk je naar hoe ERP processen optimaal ingericht kunnen worden. Je kijkt naar de juiste samenhang tussen organisatiedoelstellingen, applicatie inrichting, proces en de gebruiker binnen de organisatie.

Samen met het projectteam zorg jij ervoor dat Oracle Cloud of Netsuite applicaties geïmplementeerd worden. Als projectmanager ben jij continue in contact met alle niveaus van de organisatie.

Én jij weet precies hoe het project gaat bijdragen aan de organisatiedoelstellingen van de opdrachtgever. Voor veranderingen in het systeem of het proces draai jij je hand niet om.

En je neemt de organisatie hier graag in mee!

Voor wie doen ze dat? Onze Projectmanagers werken onder andere bij Schiphol Group, het Ministerie voor Justitie en Veiligheid, VodafoneZiggo, Mazars, Canon, ING en VUmc.

Naar hartenlust jobhoppen dus, maar dan mét contract voor onbepaalde tijd.

Dit ben jij

Als projectmanager houdt je van afwisselende projecten en werk je graag samen met het projectteam en opdrachtgever. Jij bent daadkrachtig, analytisch en een natuurlijke leider.

Met jouw pragmatische aanpak leid jij het projectteam naar mooie resultaten. Uiteraard heb je affiniteit met IT en vertaal jij dit naar begrijpbare taal voor de business.

Benieuwd naar wat nog meer belangrijke eigenschappen zijn in de rol van een projectmanager en consultant? Klik hier! Daarnaast hebben we de volgende wishlist :

 • Je hebt een afgeronde hbo of wo-opleiding.
 • Je hebt 2-5 jaar ervaring met het optimaliseren van processen, bij voorkeur in een Oracle omgeving.
 • Je hebt relevante werkervaring in Finance, Procurement, Supply Chain en / of HR processen.
 • Je herkent je in onze kernwaarden!
 • Dit krijg je ervoor terug

  Een open en informele cultuur, waar hard werken, plezier, borrels, sportactiviteiten én de jaarlijkse skitrip centraal staan.

  Jouw teammanager en begeleider dragen bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden je ook nog de volgende voorwaarden :

 • Legaal jobhoppen, met een vast contract voor 40 uur!
 • Een passend salaris met twee evaluatiemomenten in het eerste jaar.
 • Een leaseauto met tankpas. Dus ja, je mag er ook mee op vakantie!
 • Een bruto bonusregeling per jaar.
 • 26 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld.
 • Dit zijn de voordelen van werken bij Profource

  Binnen Profource heb je diverse carrièreperspectieven. Afhankelijk van wat jij wil en welke ambitie je hebt. Wij zorgen er in ieder geval samen voor dat je door middel van begeleiding en trainingen jezelf altijd kunt blijven ontwikkelen.

  Hoe we dat doen? Dat lees je op onze website!

  Meer weten?

  Bel onze Recruiter Céline gerust of stuur een appje via 06-83524327, wanneer je vragen hebt, of reageer meteen via de sollicitatiebutton. Talk soon!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier