Stage Labo
indaver
's-Gravenpolder, NL
5 dagen geleden

Hoe ziet jouw werkdag eruit bij Indaver Impex?

We stellen ons eerst even voor. Wij zijn Indaver Impex en we zorgen voor totaaloplossingen voor slib en dat doen we met een stel gemotiveerde collega’s.

In het Impex laboratorium onderwerpen wij slibmonsters aan een uitgebreid testprogramma om de beste receptuur en ontwateringstechniek te bepalen.

Bij Impex begin je de dag met een goede bak koffie en praat je even bij met je collega’s. Je gaat daarna met volle energie aan de slag in ons laboratorium, met onze pilot installaties, bezoekt full scale installaties of verwerkt gegevens.

Met behulp van onze lab en pilot scale installatie vinden veel onderzoeken plaats om onze dienstverlening te optimaliseren, om de juiste link te leggen naar full scale operatie hebben we je hulp nodig.

Wat voor opdracht hebben we voor je :

Om de ontwaterbaarheid van een type slib te toetsen worden er ontwateringstesten gedaan op labschaal. Deze worden opgeschaald naar pilot schaal en worden hierna opgeschaald naar full scale.

Er is bekend dat er een verschil is tussen de ontwateringsresultaten lab, pilot en full scale. Een relatie op basis van resultaten en toetsing labmethodes is het voornaamste onderdeel van de opdracht.

Vanzelfsprekend zorgen we samen dat dit ook past binnen de eisen vanuit je opleiding, de stage kan als meeloop of als afstudeerstage worden ingevuld.

Hoe maak je het verschil?

Je bent een zelfstandige HBO student(e), die het meeste uit zijn of haar stage wilt halen. Je bent nieuwsgierig en stelt liever een vraag te veel dan te weinig.

Je opleiding, maar ook met name je instelling maken het dat je je stage succesvol invult. Bovenal ben je een leuke en enthousiaste collega.

Wat bieden wij jou?

De Stage bij Impex is een boeiende, veelzijdige stage in een dynamische en afwisselende omgeving. Je werkt in een uitdagende omgeving met korte communicatielijnen en een informele werksfeer.

En niet het minst onbelangrijke; je voltijdse stagevergoeding bedraagt €362,-

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier