Adviseur geotechniek
RPS
Delft, NL
6 dagen geleden

Het is je passie om als adviseur geotechniek te werken aan multidisciplinaire civiele projecten die Nederland veiliger maken tegen overstromingen.

Samen met collega’s maak je veilige ontwerpen voor waterkeringen, waterkerende kunstwerken en pas je nieuwe richtlijnen toe in concrete dijkversterkingsprojecten.

Word jij enthousiast als je dit leest? Dan ben jij vast onze adviseur geotechniek.

Een greep uit jouw dag

Vandaag bedenk je een creatieve oplossing voor een project waaraan je werkt vanaf eerste ontwerpschetsen tot het finale uitvoeringsontwerp.

Je klant is een kritische aannemer, maar daar draai jij je hand niet voor om. Je bedenkt een praktische oplossing op basis van een gedegen analyse en je grond- mechanische kennis.

Doordat je problemen praktisch benadert en oog hebt voor de technische risico’s, kom je tot een mooi ontwerp. Dat leg je aan de klant voor.

In afwachting van zijn reactie begin je na de lunch aan de analyse van een grondmechanisch onderzoek. Je haalt de resultaten op uit ons grond-mechanisch lab in Breda en komt tot een bruikbaar advies voor de klant.

Aan het einde van de dag zit je nog even bij een overleg van je vakgroep en bespreek je welke projecten er op de plank liggen en hoe deze worden verdeeld.

Wie ben je

Je hebt je hbo of wo diploma civiele techniek op zak. En inmiddels een paar jaar werkervaring. Programma’s als Plaxis en de D-series kennen geen geheimen voor je.

Als geotechnisch adviseur draai je je hand er niet voor om een rapportage met advies op te stellen. Je gaat gestructureerd te werk en je hebt een enorme drive om te leren.

Uiteraard heb je affiniteit met waterkeringen, infrastructuur en inrichtingsplannen. En paalmatrassen, steile wandconstructies, funderingsadviezen, monitoringsplannen en zettingsanalyses hebben je onverdeelde aandacht.

Je slaat makkelijk een brug tussen inhoud en advies en weet technische theorie en praktijk te vertalen naar toegankelijke informatie.

Mensen typeren je als een leergierig, gedreven en creatief persoon met een enorme belangstelling voor geotechniek. Je bent een open en vriendelijk persoon en niet bang om vragen te stellen omdat je de overtuiging hebt dat dit bijdraagt aan je ontwikkeling.

Dat komt je van pas bij het werken aan uitdagende civieltechnische vraagstukken en de contacten met een brede variëteit aan klanten.

Je volgt nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied op de voet en hebt een duidelijke visie op het speelveld waarin je actief bent.

Wij vragen & jouw achtergrond

 • een afgeronde opleiding civiele techniek op hbo of wo niveau
 • een aanvullende cursus op het gebied van constructieve waterbouw en / of geotechniek is handig maar geen must
 • je hebt een paar jaar werkervaring met geotechnische projecten op het gebied van waterkeringen, infrastructuur en inrichtingsplannen
 • Dit krijg je van ons inclusief warm welkom

 • iedere maand een goed salaris, afhankelijk van kennis & ervaring
 • telefoon, laptop regelen wij en draag jij standaard bij je!
 • afwisselend werk, geloof ons : geen dag is hetzelfde
 • flexibele werktijden
 • genoeg vakantiedagen als je belooft terug te komen
 • een informele werksfeer en leuke collega’s zijn de kers op de taart
 • mooi extraatje : het aankopen van aandelen waarmee je kan deelnemen aan het RPS participatieplan.
 • mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van diverse opleidings- en cursusmogelijkheden
 • Interesse gewekt? Solliciteer direct door je motivatie en CV te uploaden via de solliciteerbutton.

  Heb je nog vragen? Mail naar rpsnl.recruitment gmail.com en vraag naar Nicolle!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier