Young Professional Risk Control
MN
Den Haag, NL
4 dagen geleden

De rol

Als Medewerker Risk Control bewaak je die grens. Je monitort de diverse financiële restricties en kaderstellingen en komt bij overschrijdingen direct in actie.

Bijvoorbeeld door te adviseren over mogelijkheden om de daaruit voortvloeiende risico’s effectief te mitigeren. Hoewel je soms ad-hoc’ over overschrijdingen rapporteert, doet de rol ook een beroep op je vermogen om trends te signaleren en daar conclusies aan te verbinden.

Welke grenzen dreigen opgerekt te worden? Wat is de verklaring? En hoe voorkomen we dat in de toekomst? Los van de team-sfeer (professioneel, sterk klant- en samenwerkingsgericht) is de scope van onze beleggingen een aantrekkelijke factor.

We beleggen in klassieke’ aandelen en obligaties, maar zijn ook actief in derivaten, private equity, valuta en vastgoed.

Bovendien wegen we ESG-factoren altijd nadrukkelijk mee. Dit betekent dat je snel kennis van modern vermogensbeheer opdoet, inclusief alle beleggingsinstrumenten en processen.

Jouw profiel

Je bent een prestatiegerichte academicus (financiële, economische of wiskundige oriëntatie ligt het meest voor de hand) met uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden.

Je wilt je kennis van beleggingen verdiepen in een snel veranderende werkomgeving en ziet ernaar uit om inhoudelijk met beleggingsprofessionals te sparren.

Hoewel je solo’ prima tot je recht komt, ben je een teamspeler. Iemand die er altijd staat, ook als een issue zich niet keurig aan kantoortijden houdt.

Achtergrond en competenties

 • Academische opleiding met een kwantitatieve oriëntatie
 • Volkomen thuis in Excel en gedegen kennis van beleggingen
 • Probleemoplossend vermogen : het spotten van een issue is voor jou het vertrekpunt
 • In staat complexe inzichten helder en overtuigend te presenteren
 • Goed ontwikkeld risicobewustzijn, in staat trends en trendbreuken te duiden
 • Jouw werkomgeving

  Als Medewerker Risk Control ben je onderdeel van een team van 5 professionals. De sfeer is open, nuchter en samenwerkingsgericht.

  Inzichten en ideeën worden continu uitgewisseld, zowel tijdens formele teammeetings als op informele basis, zoals binnen projectgroepen.

  Als MN’er mag je rekenen op

 • Marktconform salaris, op basis van 36 uur per week, 40 uur werken is ook mogelijk;
 • Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering;
 • Persoonlijk opleidingsbudget (we zien graag dat je je blijft ontwikkelen).
 • MN volgt de RIVM-maatregelen, daarom werken wij nu volledig vanuit huis. Alle medewerkers ontvangen de juiste faciliteiten om dat mogelijk te maken.

  Op termijn voorzien wij een nieuwe balans in thuiswerken en virtueel (samen)werken.

  Straks weer op kantoor? Dan kun je gebruik maken van faciliteiten zoals een in-house sportschool en een goed bedrijfsrestaurant.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier