GZ Psycholoog - Hoogeveen
Treant Zorggroep
Hoogeveen, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen

Als GZ- psycholoog verricht je diagnostiek, behandel en begeleid je cliënten en familie. Je vervult een belangrijke rol in het multidisciplinair overleg op afdelingen als geriatrische revalidatiezorg, psycho-geriatrische zorg, dubbelzorg en somatiek.

Naast intramurale en extramurale zorg worden er consulten in de eerstelijn en intramurale groepsbehandeling geboden. In de functie van GZ-psycholoog wordt van je gevraagd een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen en implementeren van beleid.

Het begeleiden en superviseren van masterpsychologen en PIOGs behoort tot de taken, evenals het bieden van kortdurende behandeling in de Generalistische BasisGGz.

Daarnaast bieden wij binnen Treant ruimte voor innovatie, ontwikkeling en het volgen van nascholing. Wij bieden opleidingsplaatsen voor de postacademische opleiding tot GZ-psycholoog.

Ook zijn we volop bezig om de samenwerking tussen de verschillende standplaatsen en met de ziekenhuizen te versterken. Nieuwsgierig?

Kijk eens op deze pagina.

Waar ga je werken

Het team van regio Hoogeveen is werkzaam op vier locaties die over het team verdeeld zijn. Dit zijn Weidesteyn, Bilderdijk, Olden Kinholt en Tonckenshuys in Zuidwolde.

Alle behandelaren hebben hun standplaats in behandelcentrum Weidesteyn. Daar zul je dan ook het meeste zijn. Binnen Weidesteyn wordt hoogcomplexe verpleeg-, revalidatie-, en herstelzorg geboden.

Van permanente bewoning met intensieve zorg en begeleiding tot revalidatie, tijdelijke zorg en dagbehandeling. Weidesteyn staat vlak naast ziekenhuislocatie Bethesda.

Bilderdijk is een nieuw en modern woonwijkcentrum in het centrum van Hoogeveen, dichtbij alle voorzieningen. In de ruime appartementen wonen bewoners zelfstandig, met zorg en behandeling dichtbij.

Olden Kinholt is een locatie in een woonwijk in Hoogeveen, vlakbij het centrum van de stad. Het heeft eigen appartementen binnen het woonwijkcentrum en een appartementencomplex ernaast, De Kemperhof.

Tonckenshuys is een modern woonwijkcentrum op een prachtige groene plek midden in Zuidwolde. Het is een locatie waar zowel vanuit een kleinschalige woonvorm als vanuit moderne appartementen zorg en behandeling wordt geboden.

Binnen de drie woonzorgcentra biedt Treant zowel verzorgingshuiszorg als verpleeghuiszorg. Hierdoor krijg je als psycholoog veel verschillende verwijzingen en werk je zowel multidisciplinair als zelfstandig in overleg met een huisarts.

Naast het werk op de Treant-locaties voeren we behandelingen uit in onze eigen Generalistische BasisGGZ-tak en doen we consulten in de eerste lijn.

Ook leveren we behandeling aan een extern woonzorgcentrum, De Westerkim.

Meer informatie over alle care locaties vind je hier.

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gediplomeerde en BIG geregistreerde GZ-psycholoog. Je hebt affiniteit met werken in de zorg voor ouderen en chronisch zieken, met zowel geriatrische revalidatie als psychogeriatrie.

Je kunt zowel goed samenwerken als zelfstandig werken vanuit belevingsgerichte en dialooggestuurde zorg, bent proactief, neemt verantwoordelijkheid en bent collegiaal ingesteld.

In verband met de verschillende te bezoeken locaties, ben je in het bezit van een rijbewijs en heb je de beschikking over een auto.

Omwille van continuïteit van de zorg aan onze bewoners proberen we afdelingen en locaties zo weinig mogelijk te rouleren, maar iedere collega kan zijn voorkeur uitspreken en vaak dienen de mogelijkheden zich dan vanzelf aan.

Wat bieden wij

Wij bieden een leuke functie met betrokken collega’s op een afdeling waar ontwikkeling centraal staat. Wij bieden doorlopend de GZ-opleiding aan en daarnaast is er volop ruimte voor bij- en nascholingen.

We bieden je direct een contract voor onbepaalde tijd. Het werken van minder uren is bespreekbaar.

Met de verschillende huizen en cliëntenpopulaties zal geen dag hetzelfde zijn. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend.

Daarbij heb je beheer over je eigen agenda.

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao VVT. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 65, minimaal € 3.

582,26 en maximaal € 5.395,82 bruto fulltime per maand. Daarnaast ontvang je bij Treant 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen.

Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier