vakantiekracht Helpende
Startpeople
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Voor een van onze opdrachtgevers in Utrecht zijn we op zoek naar een gediplomeerde Helpende of Verzorgende die inzetbaar is voor de maanden juli,augustus en september voor 24 uur per week.

Deze locatie biedt plaats aan 82 bewoners, veelal met dementie. Er zijn twaalf woningen, met elk zes tot acht bewoners. Elke woning heeft een gemeenschappelijke woonkamer met keuken waar het huishouden samen met de bewoners vorm gegeven door een vast team.

De Helpende of woonzorgondersteuner die wij zoeken, moet best veel in huis hebben. Laten we beginnen met wat wij het belangrijkste vinden : jij weet als geen ander sfeer te brengen in kleinschalig wonen.

Met een flinke dosis enthousiasme en professionaliteit ben jij de duizendpoot met verzorgende taken die de huiskamer draaiende houdt.

Daarnaast bezit je over een 'ingebakken' positieve levenshouding en ga je er altijd uit van wat er wél kan. Als woonzorgondersteuner vind je dat het glas per definitie halfvol is en niet half leeg.

Als je zó in elkaar zit, dan ben je bij ons heel erg op je plek!

Na deze periode zijn er meerdere mogelijkheden voor een urencontract voor bepaalde tijd.

Wie ben je?

 • Je bent (binnenkort) in bezit van een beroepsrelevante opleiding op MBO-niveau 2 of 3 (Helpende / Verzorgende) of afronding van minimaal het eerste jaar van de opleiding MBO- of HBO-verpleegkunde
 • Je hebt een sterk inlevingsvermogen en affiniteit met ouderenzorg
 • Je hebt recente werkervaring met de doelgroep PG
 • Je kan zelfstandig met zowel actieve als passieve tilliften werken
 • Over het bedrijf

  Deze organisatie is voor wonen, zorg en revalidatie. Als iemand zorg nodig heeft, raakt dat zijn leven vaak op een overweldigende manier.

  Voor deze organisatie is het besef leidend in het denken en doen. Naar de cliënt kijkend zien zij welke zorg en ondersteuning nodig is en hoe jullie dat samen kunnen organiseren.

  De passie van deze organisatie is : Het bieden van waardevolle zorg door te denken in mogelijkheden. In wat er wél kan. Zo halen ze het beste uit een situatie, zelfs als deze onomkeerbaar is.

  In deze werkomgeving is er ook veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling.

  Hier werken opgewekte, positieve mensen. Bij deze organisatie is het glas altijd halfvol. Ook in situaties waarin het perspectief maar heel beperkt is.

  Dat is de manier waarop ze naar hun werk, de organisatie en naar de zorg als geheel kijken.

  Niet voor niets is hun motto : Optimisten in de zorg.

  Dat is meer dan zomaar een motto. Deze organisatie is gewend om te denken in mogelijkheden. Echte vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen.

  Ook kan de zorg niet zonder aandacht. En - last but not least vooral veel plezier hebben in het werken voor deze geweldige organisatie.

  Ben jij enthousiast geworden?

  Klik dan hieronder op de sollicitatie-button om direct te solliciteren. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet en kijken uit naar een kennismaking om de mogelijkheden te bespreken!

  Bellen of mailen kan ook op : 088-0045803 of 5748 startpeople.nl

  Wat bieden wij jou?

 • Salariëring conform cao VVT (ouderenzorg en thuiszorg) schaal 25 (tussen de € 1747,66 en € 2397,39 op basis van een 36-urige werkweek);
 • Contract voor bepaalde tijd met vaste uren;
 • Vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
 • Pensioenopbouw;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Scholingsmogelijkheden om jouw deskundigheid op peil te houden (denk aan trainingen voor til- en transfertechnieken, dementie en medicatietoediening);
 • Toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen voor o.a. je persoonlijke ontwikkeling.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier