Stagiair(e) Onderwijs - 8/16 uur
iHUB
Spijkenisse
10 uur geleden

Studeer jij momenteel aan de PABO (3e of 4e jaar) en wil je dolgraag tijdens je studie stage lopen in het Speciaal Onderwijs en dus onze leerlingen begeleiden om zodoende jouw opgedane kennis in praktijk te brengen?

Dan zetten wij de deur van onze locatie Gelinckschool Spijkenisse in Spijkenisse graag voor je open per februari 2022!

Wat ga je doen

Als stagiair(e) van de PABO heb je passie voor het onderwijs en wanneer je jouw stageperiode wil doorlopen binnen het Speciaal Onderwijs ben je bij ons aan het goede adres! Samen kijken we met jou naar de mogelijkheden die jij als stagiair kan bieden op de locatie Gelinckschool Spijkenisse.

We nemen je geheel mee in de dagelijkse gang van zaken. Jouw dag start altijd met een kort teamoverleg, daarna ontvangen we met elkaar de leerlingen.

Je staat samen met een Leerkracht en Onderwijsassistent voor de groep en begeleidt de leerlingen. De leerlingen hebben vanuit hun gedragsproblematiek specifieke onderwijsbehoeften waar we zo goed mogelijk aan proberen te voldoen.

Elke leerling is uniek, iedere dag is anders. De leerkrachten op de locatie ontwikkelen passende leerlijnen, houden de vorderingen van hen bij en signaleren wanneer er een extra zorgbehoefte nodig is.

Ook in dit gehele proces nemen wij je mee. Je speelt in op de behoefte van elke leerling, onder andere door goed contact te houden met ouders / verzorgers.

De Gelinckschool Spijkenisse geeft onderwijs aan leerlingen bij wie het leerproces verstoord is geraakt of dreigt te raken.

Wij geven onderwijs aan leerlingen van 4 tot ongeveer 12 jaar waarbij er sprake is van een gedragsproblematiek dusdanig, dat het regulier onderwijs in de regio onvoldoende passend is.

Wij zijn een The Leader In Me school, waarin de 7 gewoonten van Covey door het hele onderwijs leidend zijn.

Wat vragen wij van jou

 • Je zit momenteel in het 3e of 4e jaar van de PABO;
 • Je weet vanuit de theorie een veilig en gestructureerd leerklimaat te creëren waarin de leerlingen zich verder kunnen ontwikkelen, dit ga je vormgeven in de praktijk;
 • Je bent bekend met de problematiek van onze leerlingen, o.a. met Autistisch Spectrum (pré);
 • Als persoon ben je een doorzetter, flexibel, enthousiast en sta je stevig in je schoenen;
 • Je bent ambitieus, hebt passie voor onze doelgroep.
 • Wanneer je bij ons komt werken vragen wij om eenVOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

  Wat bieden wij jou

 • Een tijdelijk dienstverband van 8 / 16 uur per week;
 • Een prettige en toegankelijke werksfeer in een dynamisch team waar samenwerking voorop staat;
 • Voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier