Technisch schrijver
Kracht Recruitment
Breda, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

In de functie van EMVI Schrijver ben je opgericht op het binnenhalen van projecten. Door het achterhalen vande klantvraag en het pakket van eisen weet je een sterk commercieelplan van aanpak te schrijven.

Hierbij speel je in op de behoeftenvan de klant en actuele thema’s. Door jouw inzicht in de behoeftenvan de klant, gecombineerd met commercieel inzicht en sterkeschriftelijke vaardigheden weet jij plannen te schrijven waarmeeprojecten gewonnenworden.

Functie-eisen :

Voorde functie van EMVI Schrijver zoeken wij voor onze opdrachtgevernaar een kandidaat met een afgeronde HBO / WO opleiding richtingCiviele Techniek, Bedrijfskunde, Communicatie of soortgelijk.

Jehebt een goed ontwikkelt analytisch en communicatief vermogen. Jebent innovatief, resultaat gericht, creatief en weet mensen teovertuigen.

Je begrijpt de Civiele wereld en weet hoe projectengewonnen en gerealiseerdworden.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier