BIM Regisseur Infra
Heijmans
Rosmalen, NL
1 dag geleden

Nog voor de schop in de grond gaat of de eerste (hei)paal van een groot infraproject wordt geslagen, is glashelder wat het tastbare resultaat zal zijn.

Dat is hét voordeel van digitaal bouwen. Dit werkt echter alleen als de doelen, eisen en randvoorwaarden voor het gebruik van BIM binnen het project vooraf goed zijn vastgesteld.

Zodat opdrachtgevers zien dat hun wensen en behoeften worden omgezet naar concrete producten en diensten. Dat is jouw rol als BIM regisseur.

Je stelt de procesafspraken op, adviseert daarover en zorgt dat iedereen zich eraan houdt, van opdrachtgever, ontwerper en leverancier tot de bouwploeg en de projectleiding.

Jouw werkplek

Binnen de businessunit Proces- en Omgevingsmanagement werken ongeveer 100 gepassioneerde medewerkers. Zij houden zich bezig met de disciplines Procesmanagement, System Engineering, Risicomanagement, Planning, Omgevingsmanagement en Informatie- en Datamanagement, in de tender-, uitvoerings- en beheerfase van grote en middelgrote infrastructurele projecten.

Er werken zowel generalisten als specialisten. Je werkt in deze functie vanuit het hoofdkantoor in Rosmalen en / of op een projectlocatie (landelijke inzetbaarheid) afhankelijk van de opdracht(en).

Jouw profiel

 • je beschikt over een HBO / WO werk- en denkniveau;
 • je bent analytisch ingesteld en beschikt over goede communicatieve eigenschappen;
 • je beschikt over ruim voldoende kennis van Navisworks;
 • je hebt kennis van Autodesk-producten (Revit, Civil3D) en bij voorkeur ook van ArcGis;
 • je bent een teamspeler en weet collega’s aan je te binden;
 • je bent creatief en hebt het lef om buiten de gebaande paden te treden;
 • het is voor jou geen probleem om te reizen van en naar projectlocaties.
 • Jouw kansen bij Heijmans

  Heijmans biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied.

  De randvoorwaarden en faciliteiten om je functie goed te kunnen uitoefenen zijn bij ons uiteraard goed geregeld. We ondersteunen en stimuleren onze medewerkers daarnaast onder meer via de Heijmans Academie en samenwerking met hoogwaardige kennisinstituten, zoals de Technische Universiteiten.

  Een prima honorering vinden we passen bij onze hoge waardering voor vakmanschap.

  Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sjoerd Mangnus. Hij beantwoordt graag je vragen op 06-52629610 of smangnus

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier