Leider kinderopvang
Wij zijn JONG
Eindhoven, NL
6 dagen geleden
source : Joof.nl

Wil jij een actieve bijdrage leveren aande ontwikkeling van kinderen? Met ruim 100 vestigingen in Eindhovenen omgeving speelt Korein een belangrijke rol intalentontwikkeling, kinderopvang, begeleiding en activiteiten voorkinderen van 0 tot 13 jaar.

Korein is onderdeel van Wij zijn JONG.Binnen de hele organisatie wordt er gewerkt met het PedagogischKompas. In iedere situatie is ons doel : de ontwikkeling van hetkind verrijken.

Daarbij vormen welbevinden en betrokkenheid de brilwaardoor wij kijken. Ligt jouw hart bij kinderen? Vind je, net alswij, dat hun welbevinden een gezamenlijke verantwoordelijkheid is?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ditdoe jij.

Het is 8 : 00 uur, hoewelje vanmiddag pas staat ingepland ben je toch op tijd opgestaan. Ookin je vrije tijd ben je graag actief bezig, vanochtend ga je eerstnog even sporten zodat je vanmiddag vol energie aan de slagkunt.

Eenmaal gearriveerd op de locatie, berg jeje spullen op en begin je aan je dienst. De schoolbel gaat, tijdvoor de lunchpauze.

De kinderen blijven over op de basisschool.Bijkomen van de ochtend, buiten lekker de benen strekken en nieuweenergie opdoen voor de middag.

Kinderen willende wereld ontdekken, ervaringen opdoen en talenten ontplooien. Deafgelopen weken heb je met de jongens en meiden van jouw BSO groephard gerepeteerd voor een optreden dat ze eind van de middag gaanopvoeren voor de ouders.

De optredens variëren van toneel tot zangen dans, ook de kostuums zijn door de kinderen zelfgemaakt.

Aan het eind van de dag neem je tijd omouders te vertellen hoe de dag is verlopen en sluit je af. Vanavondheb je een teamactiviteit staan met de andere collega’s van jouwlocatie, waar je erg veel zin in hebt.

Dit is jouwwerkplek.

Wij zijn onderdeel vanBrede School de Heiacker en werken nauw samen met elkaar. Samenzorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien.

In een groene’ omgeving waarbij veel ruimte is om te spelen. Bijzonder isonze aandacht voor spelbetrokkenheid en Voor- en Vroegschoolseeducatie bij peuters volgens de methode Startblokken.

Ook sluitenwe aan bij het Engelstalig aanbod op de basisschool. We stimulerende ontwikkeling van uw kind, op een speelse en ongedwongenmanier.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier