AFSTUDEEROPDRACHT ELEKTROTECHNIEK
Lantech Europe
Malden, NLD
2 dagen geleden

Zeggen de termen Industry 4.0 en IOT jou iets? En lijkt het je een uitdaging om hiermee onze machines n bedrijfsactiviteiten te verrijken?

Dan is deze afstudeeropdracht zeker wat voor jou!

AFSTUDEEROPDRACHT ELEKTROTECHNIEK : REMOTE DIAGNOSTICS

Jouw uitdaging als afstudeerder

Als machinebouwer ervaren wij een toenemende vraag naar netwerkkoppelingen van onze machines. Denk hierbij bijvoorbeeld aan data uitwisseling tussen systemen en uitwisseling van signalen met andere machines.

Een netwerkkoppeling kan ons voorzien van prestatiegegevens waarmee we onze klanten actief kunnen adviseren over service, onderhoud en mogelijke prestatie verbeteringen.

Als afstudeerder ga je de mogelijkheden hiervoor inventariseren en werk je dit verder uit tot een praktisch werkende modulaire oplossing.

Daarnaast neem je ook de realisatie- en implementatiefase voor je rekening. Onze verwachting is dat we op termijn een nieuwe bedrijfsactiviteit voor deze ontwikkelingen met een eigen afdeling krijgen.

We stellen je hiermee dus een mogelijke baan binnen onze organisatie in het vooruitzicht. Een afstudeeropdracht met perspectief voor de toekomst!

Dit ben jij

 • Proactief en zelfstandig;
 • Je hebt een brede interesse in de techniek;
 • Je hebt een 'hands on' mentaliteit en bent communicatief vaardig;
 • Je hebt geen moeite met het lezen van Engelstalige documentatie;
 • Je volgt een hbo studie in de richting van elektrotechniek.
 • Wat bieden wij?

 • Een werkomgeving met een informele en open cultuur;
 • Gezellige (team) uitjes zoals een borrel, barbecue en kerstviering;
 • Volop kansen voor ontwikkeling en groei. Na je afstuderen bieden we je de kans om verder bij ons aan de slag te gaan;
 • Een stagevergoeding van 450-, bruto per maand;
 • Goede reiskostenvergoeding.
 • Wie zijn wij?

  Lantech is n van de toonaangevende bedrijven in secundaire verpakkingsoplossingen. Wereldwijd ontwerpen, bouwen en bieden wij service aan een breed scala dozen-

  en tray handling machines en rekfoliewikkelaars. Lantech heeft vestigingen in Louisville-USA, Malden-Nederland, Melbourne-

  Australi en Shanghai-China.

  De vestiging in Malden ontwikkelt en produceert de dozen- en tray handling machines. Met ruim 180 medewerkers en een sterk netwerk van partners, wordt vanuit Malden de verkoop en service binnen Europa geregeld.

  Heb jij interesse? Dan komen wij graag in contact met jou!

  Je kunt je sollicitatie per e-mail sturen naar : mascham lantech.com met als onderwerp "Afstudeeropdracht Remote Diagnostics".

  Job Posted by ApplicantPro

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier