Sociaal-juridisch medewerker gezinshereniging
VluchtelingenWerk Nederland
Noord-Nederland
4 dagen geleden

Ter ondersteuning van statushouders in de provincie Friesland bij hun gezinshereniging is het team Gezinshereniging in Leeuwarden op zoek naar één of twee vrijwilligers die hen hierbij willen ondersteunen.

VluchtelingenWerk Noord Nederland behartigt de belangen van vluchtelingen en asielzoekers die in de regio woonachtig zijn, vanaf het moment van binnenkomst tot en met de integratie in de Nederlandse samenleving.

Voor het team Gezinshereniging in Leeuwarden zijn we op zoek naar een vrijwilliger voor de functie van sociaal-juridisch medewerker Gezinshereniging.

Functie omschrijving

Het team gezinshereniging houdt zich bezig met de individuele (sociaal juridische) begeleiding van vluchtelingen in Friesland die gezinshereniging willen of al hebben opgestart.

De medewerkers gezinshereniging informeren en ondersteunen cliënten gedurende de juridische procedure betreffende hun gezinshereniging.

Je taken

 • Begeleiden van statushouders (zowel volwassenen als alleenstaande minderjarigen) bij het aanvragen en tijdens het proces van de gezinsherenigingsprocedure.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier