Bouwopruimer - Zwolle
NXPD
Zwolle, NL
2 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Je gaat aan het werk als Bouwopruimer bij een klein bouwbedrijf actief is op verschillende bouwprojecten. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor een opgeruimde en veilige bouwplaats.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het opruimen en afvoeren van puin op de bouwprojecten. Hierbij koppel jij de voortgang terug aan de werkverantwoordelijke op het bouwproject.

De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in Midden-Nederland.

Ben jij een enthousiaste aanpakker met een zelfstandige werkhouding? Neem dan contact met ons op!

Functie-eisen :

 • Je beschikt over VMBO werk- en denkniveau; Je beschikt bij voorkeur over enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je beschikt over een aanpakkersmentaliteit; Je bent in het bezit van VCA of bereid deze te halen;Je bent woonachtig in de omgeving van Zwolle.

  Arbeidsvoorwaarden

  Bedrijfsomschrijving :

  NXPD biedt naast deze vacature meerdere mogelijkheden voor werk. Wij zorgen dat je voor langere tijd aan het werk bent en blijft.

  De mogelijkheid bestaat om naast het werk een opleiding te volgen en je zo te blijven ontwikkelen.

  NXPD richt zich op arbeidsbemiddeling in de sectoren Bouw & Infra, Techniek & Industrie en Office Support. Wij willen actief bijdragen aan de ontwikkeling van zowel medewerker als klant door middel van persoonlijke begeleiding.

  NXPD wil in 2020 een vast begrip in de regio Oost Nederland zijn als het gaat om de bemiddeling van personeel.

  NXPD, daar maken wij samen werk van''.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier