Persoonlijk begeleider
De Zorgfabriek
Amsterdam, NL
7 uur geleden

Is dit jouw werkplek?

Je gaat aan de slag bij een specialistische organisatie die op veel verschillende vlakken ondersteuning biedt aan mensen met ontwikkelingsproblematiek, met name op het gebied van taal en spraak.

Hierbij kun je denken aan zorg in de klas, bij (beschermd) wonen, op (vroeg-)behandelgroepen en op dagbestedingslocaties.

Jij gaat aan de slag bij een kleinschalige moderne woon -en behandellocatie in Amsterdam Osdorp waar cliënten vanaf 13 jaar wonen (de focus ligt op volwassenen).

De bewoners zijn slechthorend, doof of doofblind en hebben daarnaast een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Het kan voorkomen dat de bewoners ook met bijkomende problematiek kampen, hierbij kun je denken aan autisme, psychische problemen of lichamelijke beperkingen.

Het team waarin je werkt is gezellig en kent elkaar goed. Dat komt onder andere omdat alle woon - en behandelgroepen, kantoren en ondersteunende diensten bij elkaar in één pand zitten.

Afwisselende werkdagen en veel direct cliëntencontact typeren deze functie!

Jouw werkdag

Als persoonlijk begeleider ben jij de spil in het leven van de cliënten binnen jouw woongroep. Je stelt samen met de behandelcoördinator individuele behandelplannen op voor de verschillende cliënten en bent deels verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan.

De hulpvragen van de cliënten lopen uiteen van het ondersteunen bij het zo zelfstandig mogelijk wonen tot het leren omgaan met bepaalde emoties.

Over het algemeen ondersteun je de bewoners bij het doorlopen van hun dagelijkse routine en help je ze bij het ondernemen van activiteiten zoals koken, een uitje naar het zwembad, de manege of de bioscoop.

Kortom : op een leuke en speelse manier help je cliënten zichzelf verder te ontwikkelen en stap voor stap te groeien!

Kun je dit afvinken?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting Zorg en Welzijn zoals Social Work, SPH of Pedagogiek;
 • Je hebt enige ervaring als begeleider in de (gehandicapten)zorg;
 • Jij houdt van een dynamische omgeving, van afwisseling en staat stevig in je schoenen bij onverwachte situaties;
 • Onregelmatige werktijden tussen 7.00 uur en 22.30 uur (7 dagen per week) zijn voor jou geen punt.
 • Hierbij krijg je natuurlijk

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • Uren in overleg, er is ruimte voor meerdere kandidaten;
 • 144 uur vakantieverlof en 57 uur PBL extra’s zoals 8,33% eindejaarsuitkering, pensioenopbouw bij PFZW, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag;
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat je zelf kunt samenstellen. Kies jij voor een sportabonnement, een fiets of vakliteratuur?
 • Een bruto maandsalaris van €2.151,- tot €3.289,- (FWG 45) bij een volledige werkweek van 36 uur. Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg;
 • Fijne collega’s om mee samen te werken en van te leren!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier