Timmerman vrijstaande woningbouw - Moordrecht
Nieuwenhuis Groep
Moordrecht, NL
21 uur geleden

Timmerman vrijstaande woningbouw - Moordrecht

Omschrijving

Wil jij meebouwen aan levensgeluk? Sla jij altijd de spijker op zijn kop en wil jij aan jouw weg blijven timmeren? Dan zoeken wij jou! Wij blijven groeien en zoeken daarom voor onze vestiging in Moordrecht allround timmerlieden.

Als allround timmerman houd jij je bezig met alle voorkomende stel- en timmerwerkzaamheden van fundering tot laatste plint.

Wij zijn een traditionele bouwer met ambachtelijk timmerwerk. Aangezien iedere woning uniek is, geldt dat ook voor jouw functie.

Geen standaard, maar maatwerk! Wil jij werken op de mooiste plekjes van Nederland en bouwen aan vrijstaande woondromen? Wij drinken graag een kop koffie met je!

Als familiebedrijf bouwen we bij SelektHuis aan levensgeluk. Met een team van ruim medewerkers verdeeld over 6 vestigingen hebben we al meer dan vrijstaande unieke woningen gebouw door heel Nederland.

Vereisten

Jekunt zelfstandig werken maar bent tevens een teamplayer. Je hebteen afgeronde opleiding Timmerkracht, bent vakbekwaam en woonachtig in dedirecte omgeving van Moordrecht.

Je werkgebied betreft met namehet westen van het land, waardoor jij de taal van de regio en van de klantspreekt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier