Begeleider MVG
Sheerenloo
Geldermalsen, Netherlands
1 dag geleden
 • Begeleider MVG
 • 3894)

 • Geldermalsen
 • 1898 tot 2807 euro
 • Zie jij aan mij dat mijn onrust ontstaat, doordat ik het overzicht mis? Jij geeft mijn dag structuur en duidelijkheid. Benader je mij met vertrouwen, zodat ik leer dat vertrouwen werkt, keer op keer?"

  Waar ga je werken?

  Wij zijn onderdeel van het MVG cluster ( moeilijk verstaanbaar gedrag ), locatie Geldermalsen en Tiel. In het gehele cluster wonen cliënten met een licht tot zeer ernstig verstandelijke beperking in diverse leeftijdscategorieën.

  Wie ga je helpen?

  Wanneer je een verstandelijke beperking hebt en daarbij ook nog eens een disharmonisch ontwikkelingsprofiel, is de wereld om je heen soms een grote warboel.

  De cliënten zijn (jong) volwassen dames en heren die sociaal-emotioneel functioneren op een gemiddelde leeftijd van 1 maand tot 2 jaar.

  Het cognitief functioneren is wat verder ontwikkeld, namelijk op een gemiddelde leeftijd van 2 tot 5 jaar.

  En dat maakt het nu juist zo moeilijk voor hen, ze doen vaak meer dan wat zij letterlijk aankunnen. Hierbij ligt het gevaar op de loer dat er te veel of juist te weinig van hen wordt gevraagd.

  Om dit beter te kunnen reguleren, hebben wij jou nodig!

  Veelal kunnen wij niet, nauwelijks of heel moeilijk praten. Hierbij zijn zij dus afhankelijk van jou als begeleider om te begrijpen wat zij jou willen vertellen.

  Wanneer jij hen begrijpt, laten zij jou versteld staan van wat zij allemaal in hun mars hebben.

  Hoe ga je helpen?

  Je krijgt de geweldige kans om samen met je team 6 cliënten te ondersteunen met een zeer intensieve begeleidingsvraag en complex gedrag.

  Je zult zowel werkzaam zijn op de woning als op de dagbesteding, met dezelfde cliënten. Op onze locaties doe je veel praktijkervaring op, kun je doorgroeien en leer je ’s Heeren Loo als zorgorganisatie goed kennen.

  Je leert werken vanuit de methodiek Triple C en werkt continu aan het vergroten van je competenties.

  Deze baan is niet zomaar een baan en is niet voor iedereen weggelegd. Je wilt anders denken, kijken en handelen met de grootste betekenis die je maar kan bieden, namelijk het gewone leven ervaren! Je gaat samen voor 100%, ook als het moeilijk wordt.

  In het gedrag van de ander zie je een spiegel van je eigen functioneren en je bent uitstekend in staat om hier open over te communiceren.

  Dit bieden wij

 • Een vast contract.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1800,- en maximaal € 2807,- (FWG 35-40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.
 • De uren stellen wij in overleg met jou vast.
 • Speciale aandacht en ondersteuning op het gebied van digitale vaardigheden; zo nodig bieden wij extra scholing en handvatten om je snel op weg te helpen, passend bij deze tijd!
 • Dit ben jij

  Jij bent een ervaren begeleider met nieuwsgierigheid naar het achterliggende gedrag van mensen. Je hebt ervaring in het werken met cliënten met een matige tot lichte verstandelijke beperking met bijkomende uitdagingen.

  Je hebt een mbo-opleiding op minimaal niveau 3 richting gezondheidszorg of welzijn. Indien je nog niet getraind bent in Triple C, krijg je van ons de mogelijkheid tot scholing.

  Sollicitatieprocedure

  Gesprekken vinden doorlopend plaats.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier