Logistiek manager
Page Personnel
Gorinchem, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Samen met een team het laden en lossen van schepenen vrachtwagens Leiding geven aan een team die de logistieke takenuitvoert.

Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is eenstaalleverancier voor de maritieme sector. Ze leveren op matgemaakte staalplaten en leveren dit met een snelle service.

Door degrote voorraad en opslag bieden ze staal oplossingen op maat. Terversterking van het team zijn ze op zoek naar een meewerkendvoorman voor in de warehouse, waar met elektrotechnische productenwordt gewerkt.

Ervaring hiermee is een pré. Omschrijving Samen metje team het laden en lossen van vrachtauto 's en schepen Zorgdragendat de orders klaar staan Ondersteunen voor de aanvoering vanmaterialen voor de technische dienst.

Profiel van kandidaat MBOniv. 3 / 4 werk- en denkniveau In bezit van een MBO-diploma, bnijvoorkeur in de logistiek Een achtergrond in de elektrotechniek iseen pré Hands on mentaliteit Aanbod Goede primaire en secundairevoorwaarden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier