Sales Recruiter
Searchsoftware
Haarlem, The Netherlands
4 dagen geleden

Wij zijn Search X. Een internationaal recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten.

Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt : Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Mooi verhaal he? Mooier is nog dat het echt waar is. Natuurlijk werken wij ook voor het geld. Wij willen ook onze hondenbrokken betalen, verre reizen maken en lekkere champagne drinken.

Maar daar gaat het niet om.

Wij geloven namelijk dat de reis belangrijker is dan het doel. Dat het belangrijker is iedere dag met een goed gevoel naar kantoor te gaan en met een nog beter gevoel thuis te komen.

Dat er niets mooiers is dan levens veranderen.

We onderscheiden ons dan ook niet in wat we doen. Er zijn talloze recruitmentbureaus. Wij onderscheiden ons in de manier waarop we het doen. Daarin zijn we uniek.

Loyaal

Wij werken bijvoorbeeld alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Bedrijven waar we enthousiast van worden, die gave dingen doen en waar leuke mensen werken.

Wij zijn namelijk niet op zoek naar een eenmalige bemiddeling, maar een langdurige relatie. Daarom doen we ook geen cold calling.

Dankzij mond-tot-mond reclame komt meer dan de helft van onze klanten uit ons bestaande netwerk.

En dat geldt trouwens ook voor onze kandidaten. Die houden we graag dichtbij en weten we altijd positief te verassen met onze marktkennis.

Zelfs zo positief dat ze hun vrienden vaak naar ons doorverwijzen en inmiddels ruim een derde van onze bemiddelingen voortkomt uit referrals.

Eigenwijs

Die manier van werken lijkt misschien eigenwijs als je het vergelijkt met andere bureaus, maar voor ons is het niet meer dan logisch.

Deze formule leidt namelijk al ruim 7 jaar tot succes en maakt dat we zelfs in deze bijzondere tijden blijven groeien.

Die groei willen we nu graag samen met jou voortzetten in ons prachtige nieuwe kantoor bij de lichtfabriek, aan het Spaarne in Haarlem.

Drie verdiepingen, eigen parkeerplaatsen, overal Sonos-speakers, 2 keukens en een superstrakke nieuwe pooltafel. De perfecte plek om echt onszelf te zijn.

In wat we doen, zit het em niet. We doen IT, Sales en Marketing recruitment. Net als iedereen. We gebruiken verschillende job boards en social media en hebben een goed gevulde database.

Net als iedereen. We zijn voortdurend bezig onze kennis uit te breiden en up-to-date te houden. Net als iedereen. Maar dat doen zoals wij dat doen, dat kan er maar één.

Daarom gaan we je ook niet vermoeien met een functiebeschrijving. Jij weet al wat een recruiter doet. En dat lijstje met eisen kun je ook vergeten.

Wij hebben er namelijk slechts één. Dat jij net zo #EigenwijsLoyaal bent als wij.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier