Magazijnchef
Helder Personeelsmanagement B.V.
Weert, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

SUPERVISOR WAREHOUSE Startdatum : ; Regio : WeertUren : Fulltime, 40 uur Dienstverband : Structurele functieBedrijfsprofiel : Toonaangevend transportbedrijf in volle groei,innovatief en met een passie tot continue verbetering.

Functieomschrijving : Als Supervisor Warehouse ben je verantwoordelijk voorde juiste goederenstroom. Bovendien ben je verantwoordelijk voor deafhandeling van speciale verzoeken van klanten en de correcteuitvoering ervan.

Hierbij houd je altijd rekening met deafgesproken deadlines en doorlooptijden. Buiten deze werkzaamhedenheb je ook dagelijks contact en overleg met de planning enOperations manager van de vestiging.

In overleg met de Operationsmanager, je direct leidinggevende, bepaal je prioriteiten en planje de juiste hoeveelheid personeel en materieel in.

Je assisteerten coacht de Warehouse Operators en ondersteunt de Operationsmanager. Je signaleert tijdig eventuele knelpunten die opgelostdienen te worden.

Bovendien ben je een waardevolle back-up voor deTroubleshooter in geval van diens afwezigheid. Daarnaast zorg jevoor een veilige werkomgeving.

Ook ben je verantwoordelijk voor hetplannen en (laten) uitvoeren van diverse projecten. Verder verzorgje rapportages, op basis van vooraf bepaalde KPI’s.

Kwaliteit staathierbij hoog in het vaandel. Daarom is het belangrijk dat je elkedag zoekt naar verbeteringen die direct doorgevoerd kunnen worden.

Je bent 100% van de tijd op de vloer bezig. Gedurende deze tijdhoud jij je bezig met de optimalisatie van het proces en eventueleadministratieve taken.

Functie eisen : Herken jij jezelf inonderstaand profiel? Dan is dit wellicht dé baan voor jou! Minimaaleen afgeronde mbo-opleiding.

Minimaal 5 jaar ervaring in eenlogistieke omgeving, waarvan tenminste 3 jaar in een leidinggevenderol. Je bent in het bezit van een heftruck- enreachtruckcertificaat.

Ervaring met Microsoft Office (met nameExcel). Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.Communicatief vaardig, waardoor je in staat bent om met diversepartijen te communiceren (zowel intern als extern).

Flexibelingesteld. Je bent bereid tot het werken van verschillende diensten(tussen 7 : 00 en 18 : 00 uur). Je bent resultaatgericht en werktplanmatig en accuraat.

Je beschikt over een grote dosisdoorzettingsvermogen, enthousiasme en daadkracht. Je bentstressbestendig, kan goed omgaan met tijdsdruk en je weet dankzijjouw inspirerende manier van coachen het beste in je medewerkersnaar boven te halen.

Wat zij bieden : Werken in een familiaire,no-nonsense cultuur met korte beslissingslijnen en zorg voor demedewerkers. Ontwikkelmogelijkheden binnen een groeiendeorganisatie.

Een aantrekkelijk salarispakket. Interesse? Wil jijgraag werken in een dynamische en innovatieve omgeving? En herkenjij jezelf in bovenstaande omschrijving?

Stuur dan je CV naar Hebje nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op met MariekeHenke op of .

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier