Stagiaire Finance
Premier Tech ltée
Eersel, Netherlands
3 dagen geleden

Premier Tech Chronos (met het hoofdkantoor in Canada) is een van de grootste fabrikanten van verpakkingsapparatuur ter wereld en staat in de industrie bekend om haar geavanceerde verpakkingsmachines en complete verpakkingslijnen voor klein-

en grootschalige productie.

Bij Premier Tech Chronos in Eersel zijn we op zoek naar een stagiair(e) die ons Finance Team kan komen versterken.

Denk hierbij aan zeer gevarieerde werkzaamheden - van debiteuren & crediteuren tot periode afsluitingen, van urenregistraties tot facturatie.

We zijn op zoek naar een student die leergierig en enthousiast is en die goed kan schakelen tussen de verschillende werkzaamheden.

Verder is het belangrijk dat je secuur te werk gaat en je werkzaamheden goed controleert.

WIJ ZIJN HET TEAM VAN PREMIER TECH

PAS JIJ BIJ ONS?

Premier Tech (PT), dat is ruim 95 jaar passie, met meer dan 4 500 teamleden in 25 landen. Inderdaad : teamledenen geen werknemers.

Dankzij het teamwork van onze drie groepen (op het gebied van land- en tuinbouw, industriële installaties en milieutechnologie) groeien we overal ter wereld we steeds verder door. We zijn intrapreneurs

 • in hart en nieren. We dagen voortdurend de status quo uit om onze grenzen verder te verleggen. We schrikken niet terug voor gecalculeerde risico’s en we zijn niet bang om onderweg fouten te maken.
 • We streven ernaar om altijd van onze activiteiten te leren, we benutten alle groeikansen, ook de lastige, en we delen met elkaar de kennis over onze successen (en die vieren we ook!) én onze mislukkingen.

  Al met al zijn we tot in onze haarvaten gemotiveerd om uit te blinken in alles wat we doen... Wij zijn het team van Premier Tech.

  4 500 teamleden 25 landen 42 vestigingen

  C$ 793.6 miljoen omzet 10,5% jaarlijkse groei (al 25 jaar)

 • Intrapreneur znw : een professional die van binnenuit een bedrijf opbouwt en bijdraagt aan een cultuur die waarde creëert.
 • MEER WETEN OVER ONZE CULTUUR?

  ONTMOET ONS OP SOCIALE MEDIA

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier