Allround Monteur Auto aanpassingen
Welzorg
Geleen, NL
2 dagen geleden

Jouw baan

Als Allround monteur auto aanpassingen ben je gespecialiseerd in elektronica en houdt je je voornamelijk bezig met de verschillende elektronica systemen van een auto.

Je past auto's aan naar wens van de voornamelijk mindervalide klant.

Jouw profiel

De functie vraagt een afgeronde MTS opleiding richting elektronica of High Tech Metalectro. Aangezien je intensief klantcontact onderhoud ben je klantgericht, communicatief vaardig en representatief.

Verder ben je secuur en nauwkeurig in je werk en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent als specialist zeer goed in staat om een gedegen antwoord te bedenken op complexe technische vraagstukken.

Je hebt bij voorkeur affiniteit met auto's en je bent een elektronica hobbyist van nature. Je hebt kennis van of ervaring met relaisschakelingen om bijvoorbeeld voedingen / apparatuur te kunnen schakelen of juist af te laten vallen in geval van beveiligingen.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Welzorg is een moderne werkgever met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en uitdagende ontwikkelmogelijkheden.

De werksfeer bij Welzorg is open en informeel en het werkklimaat dynamisch en inspirerend. Wij doen graag een beroep op je creativiteit, betrokkenheid en persoonlijke verantwoordelijkheid, welke functie je ook bekleedt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier