Machinebouwer
Connect
Utrech
6 dagen geleden

Over jouw rol

Ben jij een allround sleutelaar en wil jij graag de hele dag sleutelen aan diverse voertuigen in de infrastructuur? Doe jij graag zowel nieuwbouw als onderhoud en reparatie en blijf je ook liever lekker warm en droog binnen in de werkplaats werken?

Dan is deze klus als machinebouwer de ideale kans voor jou! Lees deze vacature en reageer direct!

Jobomschrijving

Als (startende) machinebouwer ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het monteren en assembleren van de machines in de werkplaats in Nieuwegein.

Werken bij dit bedrijf betekent met plezier naar je werk gaan en voldoende mogelijkheden krijgen om jezelf verder te ontwikkelen in een leuk team.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit :

 • Bouwen, monteren, onderhouden en repareren van voertuigen voor de infrastructuur.
 • Naast nieuwbouw doen zij ook aan service en onderhoud. Binnen de markt onderscheiden zij zich door niet alleen de machines te leveren maar ook onderdelen en diensten worden aangeboden.
 • Werkzaamheden zijn mechanisch, hydraulisch, pneumatisch en elektrisch.
 • Uiteraard kun je niet direct alles uitvoeren en wordt je tijdens het inwerktraject (1 tot 2 jaar) uitvoerig begeleid en opgeleid tot zelfstandig monteur en machinebouwer.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier