Allround Storingsmonteur
FrieslandCampina
Lochem, Netherlands
1 dag geleden

Short description

Ga nu aan de slag als Allround Storingsmonteur in dagdienst waarbij je fulltime werkt in vier dagen per week.

FrieslandCampina Butter & Milkpowder in Lochem verwerkt bijna 10% van alle melk en 30% van alle room van FrieslandCampina.

Daarmee is Lochem is één van de grotere melk verwerkende locaties in Nederland. De medewerkers verwerken de room en melk in verschillende boter, boterproducten, melkpoeder en gespecialiseerde melkeiwitten.

In totaal maken de medewerkers in Lochem zo’n 100 verschillende eindproducten die wereldwijd hun afname vinden.

Job description

Wil jij jouw technische vakkennis inzetten om je carrière naar een hoger plan te tillen? FrieslandCampina is een grote, internationale organisatie met een uitgebreid scala aan moderne technische apparatuur.

We zijn op zoek naar een daadkrachtige, secure technicus die z’n mouwen opstroopt zodra daar iets in misgaat of dreigt mis te gaan.

Concreet wil dat zeggen dat je preventief onderhoud en revisiewerkzaamheden voorbereidt en uitvoert op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch en elektrotechnisch gebied.

Je lokaliseert, analyseert en verhelpt storingen aan bedrijfsinstallaties, zodat de productiewerkzaamheden veilig kunnen worden hervat en stagnatie tot een minimum beperkt blijft.

Bij frequent voorkomende storingen ga je actief op zoek naar mogelijkheden om de apparatuur aan te passen en te verbeteren, en wanneer je voorstel is goedgekeurd voer je die verbeteringen ook zelf door.

Je collega’s kunnen op je bouwen als het gaat om bijdragen om processen structureel te verbeteren. Daarbij houd je nauwkeurig in de geautomatiseerde onderhoudssystemen bij welke werkzaamheden er zijn verricht, zodat de technische staat van de machines en randapparatuur altijd volledig en actueel beschikbaar is.

We zoeken dus niet zomaar een storingsmonteur, maar een kwaliteit- en servicegerichte krachtpatser met degelijke vakkennis en een open manier van communiceren.

Ben jij bekend met SAP-onderhoudssystemen en op zoek naar een uitdagende werkomgeving? Dan is dit je kans! Reageer meteen, we komen graag met je in contact.

Wij bieden jou een 4 daagse werkweek (4 x 9) aan!

Functie eisen

In aanvulling op de bovengenoemde ervaring en vaardigheden ben / heb je ook :

 • Een gediplomeerd MTS’er in de richting elektrotechniek, bij voorkeur aangevuld met een opleiding op mechanisch of werktuigbouwkundig gebied;
 • 2 tot 5 jaar relevante werkervaring, in de Food sector is een pré;
 • Gecertificeerd als vakbekwaam persoon volgens NEN3140 of bereid om dit te leren;
 • Analytisch sterk en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
 • Bereid om consignatiediensten te draaien;
 • Een teamspeler die stressbestendig, accuraat, flexibel en pragmatisch is.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Tevens bieden wij een 4 daagse werkweek aan (4 x 9 uur).

  Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede.

  Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling.

  Zo leer je tenslotte het meest.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier