Schoonmaak Amarant
Hago
Tilburg, NL
6 dagen geleden

Betreft : schoonmaak, schoonmaakmedewerker, parttime, Amarant

Voor een van onze klanten Amarant zoeken wij een 2 nieuwe medewerkers schoonmaak in Tilburg . Wij zoeken iemand die maandag tot en met donderdag of vrijdag kan werken van 07.00 tot 09.00 uur.

Wat doet en wie is Amarant?

Amarant draagt bij aan het welzijn en geluk van mensen met een (verstandelijke) beperking, autisme of hersenletsel. Ze helpen problemen te verminderen, stimuleren de zelfredzaamheid en zetten ons in voor een hogere kwaliteit van leven.

Dat doen we in verbinding met verwanten, medezeggenschap en samenwerkingspartners.

Ben jij onze nieuwe schoonmaak topper?

Werken bij Hago zorg is allesbehalve enkel en alleen werken in de schoonmaak. Het betekent ook een luisterend oor bieden en zorgzaam zijn.

Jij snapt dat er naast het werk ook een praatje met de cliënten gemaakt mag worden. Daarom moet je de Nederlandse taal goed beheersen.

Verder draai jij je handen nergens voor om of het nu gaat om vloeren boenen, spiegels laten glimmen of het sanitair weer schoon, jij doet dit allemaal met een glimlach op je gezicht.

Aan het einde van de werkdag gaan jij en je collega’s weer met een fris gevoel naar huis.

Wat bieden wij onze nieuwe medewerker schoonmaak?

 • Je verdient volgens CAO Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf. Dat betekent een uurloon tussen €11,27 en €12,86 vanaf 21 jaar.
 • Een vaste aanstelling met 2 maanden proeftijd.
 • Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden om je kennis uit te breiden door middel van opleidingen. Wil jij groeien in het vak? Laat ons dat weten.
 • Is dit de perfecte baan in de schoonmaak voor jou en wil jij een belangrijk deel uitmaken van het leukste schoonmaakbedrijf van Nederland?

  Solliciteer dan snel via onderstaande sollicitatie knop.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier