Werkvoorbereider
Eminent
Utrecht, NL
55 minuuten geleden
source : Bouwvacatures

Voor een befaamd middelgroot bouwbedrijf uit Utrecht ben ik opzoek naar een Werkvoorbereider. Het bedrijf is actief in zowel de woning als utiliteitsbouw en richt zich voornamelijk op renovatie en onderhoud.

Je krijgt veel vrijheid om je functie uit te voeren en pro activiteit wordt hier zeer gewaardeerd. Als Werkvoorbereider zullen jouw werkzaamheden bestaan uit : - Het controleren van bouwkundige tekeningen- Het maken van planningen en calculaties- Het opvragen van offertes- Het bestellen van materiaal- Contacten onderhouden met zowel de leveranciers als mensen op de bouwplaats- Je bent van A tot Z bij het project betrokkenHet betreft dus een combinatiefunctie waarbij je naast de werkvoorbereiding je tevens bezighoudt met calculatie en projectleiding.

Gezien je externe contacten zal moeten onderhouden en je bezig houdt met de inkoop is het van belang dat je commercieel en communicatief vaardig bent.

Kennis van Revit is zeer gewenst binnen deze vooruitstrevende organisatie.Ben je enthousiast geworden? Lees dan snel verder.

Interesse? Neem contact op met Mariëlle Blom, 06 - 18 73 33 65, m.blom eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Minimaal MBO Bouwkunde- Ervaring met Revit is gewenst- Je bent vindingrijk en toont graag initiatief- Je werkt accuraat en bent organisatorisch sterk- Je bent commercieel en communicatief vaardig
 • Bedrijfsomschrijving

  Het betreft een middelgroot bouwbedrijf in Utrecht met ongeveer 20 man personeel. Het bedrijf is actief in zowel de woning als utiliteitsbouw en richt zich voornamelijk op renovatie en onderhoud.

  Binnen de organisatie zijn er veel combinatiefuncties te vinden en krijg je veel vrijheid om je functie in te vullen. Zij werken middels de nieuwste methodieken en hebben vaste evaluatiemomenten in het jaar waarbij je ambities bespreekbaar kunt maken zodat je je binnen het bedrijf kunt ontwikkelen en doorgroeien.

  Zo krijg je bij de start van je dienstverband € 500,00 ter beschikking gesteld voor relevantie cursussen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een goed salaris - Veel vrijheid in je functie - Werken in een dynamische werkomgeving- Reiskostenvergoeding- Tal van doorgroeimogelijkheden- Bij start direct €500,- tot je beschikking voor cursussen- Werken aan prestigieuze projectenWil jij deel uitmaken van dit geweldige bedrijf? Solliciteer dan snel!
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier