Verpleegkundige niveau 4 - regio Groningen
Maandag
Groningen, Netherlands
3 dagen geleden

Over de functie

Verpleegkundigen zijn onmisbaar binnen de ouderenzorg. Het is een zware, maar dankbare baan die niet voor iedereen is weggelegd.

Ben jij degene die na hard werken, gelukkig wordt van de glimlach van een cliënt? Haal jij voldoening uit het feit dat jij je cliënten stimuleert en begeleidt zich zoveel mogelijk zelfstandig te kunnen (blijven) redden en verleen jij met passie en geduld de gewenste zorg, dan ben jij de verpleegkundige die ik zoek!

Samen met de kwaliteitsverpleegkundige werk jij aan de beste kwaliteit voor de cliënten. Naast een verzorgende rol kun jij ook motiverend en stimulerend aan de slag gaan om zo samen met je team de zorg naar een hoger niveau te tillen.

Omdat jij leergierig bent en graag nieuwe dingen ontdekt, ben jij zeer breed inzetbaar en dat is precies wat wij zoeken voor diverse opdrachtgevers in Groningen.

Vind jij het belangrijk in een fijn team te werken, waar je wel de vrijheid krijgt om zelfstandig je taken uit te voeren?

Ben jij sociaal, flexibel inzetbaar, geduldig en zet jij graag dat extra stapje voor de cliënt? Dan ga ik graag samen met jou op zoek naar opdrachten waarin jij het best tot je recht komt als verpleegkundige.

Functie eisen

 • In het bezit van een diploma Verpleegkundige niveau 4
 • Bevoegd en bekwaam in verpleegtechnische handelingen
 • Geldige VOG (of een aanvraag hiervoor)
 • Rijbewijs B + eigen vervoer is een pré
 • Over het bedrijf

  Werken via Maandag® betekend dat jij op basis van een contract met een vast aantal uren, toch flexibel ingezet kan worden.

  Ervaring op doen bij diverse opdrachtgevers om zo nog verder te ontwikkelen als verpleegkundige. In de wijk, een verpleeg- of verzorgingstehuis of een combinatie hiervan?

  Somatiek, psychogeriatrie, NAH of revalidatie, het kan allemaal!

  Werken bij Maandag®

  Jij zorgt graag voor cliënten, wij zorgen graag voor jou! Werken bij Maandag® betekent daarom onder andere :

 • Een marktconform salaris volgens de betreffende CAO
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
 • Cursussen en trainingen om te blijven ontwikkelen
 • Pensioensregeling, vakantiedagen en vakantiegeld
 • Een betrokken contactpersoon die jou ondersteunt en begeleidt gedurende jouw loopbaan binnen Maandag®
 • Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier