Verkoop Medewerker Binnendienst
Vitae Works Personeelsdiensten
Utrecht, NL
21 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

Êtes-vous quelqu'un qui connaît la langue française comme le dos de sa main? Alors lisez la suite. Wil jij graag je talen optimaal kunnen benutten tijdens je werk,dan is deze functie je kans! Je gaat werken als Verkoop Medewerker Binnendienst je krijgt de verantwoording voor de Franse markt.

Op den duur krijg je een eigen klanten bestand waar jij verantwoordelijk voor bent. Men zoekt aanvulling voor het team! In deze functie ben je verantwoordelijk voor al het contact met de dealers over de desbetreffende producten.

De organisatie verkoopt een A-merk product welke niet te koop is in de winkel. Om deze reden is het leveren van goede service van groot belang.

Je levert telefonisch advies over de producten, levertijden en prijzen. Je verwerkt de orders via de mail en verzorgt de after-sales.

Tevens neem je, waar nodig, de taken waar van andere collega's op de afdeling Service. Niet onbelangrijk; ook zul je offreren binnen deze functie, wij vragen daarom tot slot ervaring met het opstellen van offertes. Een echte allround functie.

Salarisomschrijving

 • Voor deze functie wordt een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden geboden : een marktconform salaris. Er ligt een gedegen inwerktraject voor je klaar met onder andere producttrainingen en meeloopdagen met collega'
 • s. De vacature Verkoop Medewerker Binnendienst is verder nog aantrekkelijk om de bedrijfscultuur : een warm, laagdrempelig team waar iedereen met plezier naar zijn werk toegaat.

  Vaardigheden

  De vacature Verkoop Medewerker Binnendienst is een zelfstandige functie. De complexiteit van de functie vindt men in het brede assortiment van de producten, welke tot op zekere hoogte onder de knie gekregen moet worden.

  Dit zul je ontwikkelen tijdens een gedegen inwerktraject. We vragen het volgende van jou :

 • een afgeronde mbo-opleiding
 • meerdere jaren ervaring binnen een soortgelijke functie
 • geduld, accuratesse en een servicegerichte houding
 • een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse, Duitse en Franse taal in woord en geschrift is een pre
 • je voelt je thuis in een informeel team, waar hard wordt gewerkt en voldoende ruimte is om met elkaar te lachen!
 • het betreft bij voorkeur een fulltime functie
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier