Azure engineer
Mosadex Groep
Elsloo
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Als Azure engineer installeer, bouw en configureer jij oplossingen op basis van Azure . Ook neem je actief deel aan projecten om de business te ondersteunen.

Na een kop koffie start jouw werkdag met het nakijken van het ticketsysteem. Zijn er incidenten ? Dan onderzoek en analyseer je deze en kom je met een verbetervoorstel, dat je vervolgens ook zelf mee implementeert.

Geen incidenten? Dan werk je aan het verbeteren van onze systemen, gebaseerd op het Microsoft Platform. In de cloud maar ook on-premise.

En verder :

Je beheert de lokale infrastructuur en beweegt mee met onze gang naar de cloud.

Je beheert complexe netwerken en firewalls.

Je loopt mee met je collega’s in consignatiedienst.

Werk je nauw samen met onze afdeling Security .

Wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding en 3-5 jaar recente werkervaring op het gebied van systeembeheer of Azure. Ook heb je kennis en ervaring met het inrichten van security van platformcomponenten.

Je kunt projectmatig en gestructureerd werken, bent flexibel en schakelt gemakkelijk met de business en IT. Bij het aanpakken van lastige zaken neem jij het voortouw .

Je bent niet bang om jouw ideeën en standpunten te delen. Bovendien heb je kennis en ervaring met complexe netwerken, DevOps principes, VMware en Veaam.

En verder :

Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal en kunt goed luisteren en (schriftelijk) communiceren.

Ben je analytisch sterk en begrijp je hoe bedrijfsprocessen in elkaar steken.

Ervaring met Azure is een pre.

Affiniteit met logistieke processen is een pre.

Je staat open voor nieuwe systemen op basis van Microsoft Azure of Microsoft Dynamics.

Je bent op de hoogte van de nieuwste technologieën en bereid cursussen en trainingen te volgen.

Woon je op maximaal 60 minuten reizen van ons kantoor.

Wat krijg je?

Een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf. Je werkt met de nieuwste technologieën en ontwikkelt software met maatschappelijke waarde.

We moedigen je aan om actief mee te denken over oplossingen. Dat wordt mogelijk gemaakt door de IT-cultuur op onze afdeling waarbij iedereen zichzelf kan zijn .

Wij zijn volop in ontwikkeling en dagen jou uit om met ons mee te groeien door middel van opleidingen en trainingen. Naast een passend salaris hebben we een hele goede pensioenregeling.

Maar misschien wel nog belangrijker : super leuke, behulpzame en gepassioneerde collega’s die vrijdagmiddag gezellig een biertje drinken aan onze tap of een potje tafelvoetbal met je spelen.

Over je nieuwe werkgever

Mosadex Groep is een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen.

Samen met meer dan 800 apotheken, 500 Service Apotheken, 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en ruim 2.000 medewerker verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland.

Samen elke dag beter, dat is de belofte!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier