›Verpleegkundigen, PG-afdelingen Buitenrust
Zorgstroom
Middelburg
15 uur geleden

Jouw werk

Ken jij ons verpleegcentrum Buitenrust aan de rand van Middelburg? Deze locatie staat bekend om haar gezellige Grand Café, de prachtige beleef-tuin en de Parkinson Dagbehandeling.

Door het kleinschalig wonen’ concept wonen de cliënten van Buitenrust zoveel mogelijk zoals thuis. In Buitenrust wonen mensen met psychogeriatrische aandoeningen, zoals dementie, en mensen met lichamelijke beperkingen.

Voor onze psychogeriatrie afdeling PG2 én PG3 is een vacature voor een afdelingsverpleegkundige, op beide afdelingen is ruimte voor 24-32 uur per week.

Beide PG-afdelingen bestaan uit twee kleinere afdelingen. Zo bestaat PG2 uit de Oesterschelp en 't Zeepaardje en PG3 uit Stranghe en de Branding.

Elke cliënt heeft een eigen kamer en verblijft gedurende de dag vrijwel altijd in één van de huiskamers op de afdeling. Hier wordt op een belevingsgerichte manier gewerkt en gewoond, waarbij er zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met de eigen regie van onze cliënt.

Samen met een enthousiast team van collega's ga je zorgen voor een zo veilig mogelijk en herkenbaar thuis voor onze cliënten.

Een sfeer waarin de cliënt en zijn omgeving zich welkom voelen.

De kern van je functie als afdelingsverpleegkundige is het coachen, adviseren en ondersteunen van de teamleden op het gebied van verpleegkundige en verzorgende taken.

Een deel van dag ben je bezig met dagelijkse verzorging van de doelgroep. Een aantal bewoners kan nog goed aangeven welke zorgverlening zij wensen.

Er zijn echter ook een aantal bewoners die meer begeleiding en sturing nodig hebben. Het team richt zich op de kwaliteit van leven, dit is voor ieder individu anders.

Het is voor jou een uitdaging te weten te komen wat voor de individuele bewoner belangrijk is. Tevens bewaak je de kwaliteit van zorg op de afdeling waar je werkt.

Verder coördineer je als verpleegkundige diverse verpleegkundige aandachtsgebieden. Hierbij staat centraal dat de cliënten de eigen regie zoveel als mogelijk behouden, met als doel het in stand houden of bevorderen van de kwaliteit van leven.

Je gaat werken met verschillende disciplines; verpleegkundigen, welzijnsmedewerkers, verzorgenden, verzorgingsassistenten en huishoudelijk medewerkers.

Binnen het team is iedereen gelijk ongeacht je functie. Voor allen staat het welzijn van onze cliënten op de eerste plaats! Je komt te werken in een zelf organiserend team, waarbij iedere medewerker een team rol aangewezen krijgt passend bij zijn kwaliteiten.

Het meedenken en de eigen verantwoording staat hierin centraal.

Beide afdelingen hebben acht cliënten met een psychogeriatrisch ziektebeeld. Zowel de Oesterschelp als 't Zeepaardje heeft een eigen huiskamer waar de cliënten overdag kunnen verblijven.

Hier wordt op een belevingsgerichte manier gewerkt en gewoond. Het enthousiaste team van deze afdeling geeft aan onze cliënten een zo veilig mogelijk en herkenbaar thuis.

Op deze manier wordt er geprobeerd zo goed mogelijk op de wensen van elke cliënt in te gaan.

Als verzorgende IG geef je persoonsgerichte verzorging en begeleiding aan cliënten en voer je verpleegtechnische handelingen uit.

Je informeert en overlegt met de bij de zorgverlening betrokken disciplines en collega’s over de voortgang van de zorg. In deze functie vind jij het een uitdaging om uit te zoeken wat voor de cliënten belangrijk is! Je komt te werken in een zelf organiserend team, waarbij iedere medewerker een team rol aangewezen krijgt passend bij zijn kwaliteiten.

Het meedenken en de eigen verantwoording staat hierin centraal.

Ben jij een teamplayer die zelfstandig kan werken, enthousiast is, van afwisseling houdt en met nieuwe ideeën komt? Wil jij samen met ons ervoor zorgden dat onze cliënten hun leven kunnen leven zoals zij dat willen, waar ze ook wonen?

Samen met onze cliënten zorgen wij ervoor dat zij hun leven kunnen leven zoals zij dat willen, waar ze ook wonen. En daarin gaan we best ver.

Wij werken vanuit drie kernwaarden; Passie, Samen en Open. Passie voor het werk dat we elke dag doen, Samen met collega’s, cliënten en het netwerk, in een Open cultuur waar we van elkaar leren en professioneel met ons vak bezig zijn.

Wat breng jij?

 • voor deze functie ben je in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 4 of een soortgelijke opleiding
 • je bent een bouwer en een ontwikkelaar op verpleegkundig gebied
 • je bent in staat kennis over te dragen, durft feedback te geven, je kunt goed organiseren, je bent initiatiefrijk en flexibel inzetbaar
 • tevens beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
 • je hebt bij voorkeur enige ervaring met de problematiek van geriatrische / psychiatrische cliënten
 • je hebt affiniteit met belevingsgerichte zorg en kunt dit ook uitdragen.
 • Wat bieden wij?

 • onze intentie is om jouw z.s.m. een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden. In eerste instantie krijg je een contract voor 7 maanden, bij goed functioneren hopen we dit om te zetten naar onbepaalde tijd
 • een salaris conform de CAO VVT, inschaling voor de functie van Verpleegkundige in FWG 45 (maximaal €3.264,29 bruto per maand)
 • een afwisselende baan met veel ruimte voor initiatieven, gekoppeld aan de visie van Zorgstroom
 • het vakantiegeld bedraagt 8% en de eindejaarsuitkering is 8,33%
 • de reiskosten worden vergoed op basis van de cao VVT
 • ben je verzekerd bij CZ of IZZ? Dan kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op jouw ziektekostenverzekering
 • als werknemer van Zorgstroom bouw je pensioen op via het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • je kunt zelf een aanvullende keuze maken voor arbeidsvoorwaarden vanuit het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten
 • Zorgstroom heeft een digitaal leerplein met een groot aanbod aan scholingsmogelijkheden. Iedere collega kan hiervan gebruik maken
 • passen de uren in de ze vacature niet bij jouw mogelijkheden, we bespreken dit graag met je
 • een team betrokken collega’s
 • een leuke baan waarbij jij écht het verschil kunt maken voor de cliënt.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier