Secretaresse
Kuijpers
Leiden
11 uur geleden

Wat ga je doen?

Jouw rol binnen de organisatie zal grotendeels administratief van aard zijn. Waarbij jij rechtstreeks werkt voor een de directeur en een ambitieus team met technisch specialisten.

In deze rol verzorg jij naast het actueel houden van de agenda's ook taken als het aanmaken van opdrachtverstrekkingen, organisatie van bijeenkomsten, de administratie van inkomende opdrachten en alle voorhanden werkzaamheden binnen de afdelingsadministratie.

Over jou

Om jouw rol goed in te kunnen vullen verwachten wij dat jij minimaal een mbo-opleiding in de richting van (directie)secretaresse hebt afgerond.

Enige ervaring heeft de voorkeur, maar heb jij net je opleiding afgerond dan willen wij je graag je eerste stap in het werkveld laten zetten.

Van nature ben jij nauwkeurig en vind jij het prettig om je zaken gestructureerd uit te voeren. Daarnaast verwachten we wel enige flexibiliteit van jou, gezien wij als servicegerichte organisatie gezamenlijk ons best doen om onze opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen, ook als dat ooit buiten de kaders van onze standaarden ligt.

Wat wij bieden

Om klanten optimaal en professioneel te bedienen hebben we topmensen nodig in alle lagen van de organisatie. We zijn ervan overtuigd dat blijvende investering in jou en je collega’s daarom het verschil maakt.

Daarom bieden we jou het volgende :

Een fijne werksfeer met meer dan 1200 leuke collega’s

Veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Onbeperkt online opleidingen volgen via GoodHabitz

De ruimte om door te groeien naar een andere rol of functie

Tijd voor jezelf : 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen

Mooi meegenomen : winstdelingsregeling & collectieve verzekeringen

Uiteraard een prima marktconform salaris

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier