Senior Adviseur Brandveiligheid
Sweco NL
Arnhem, Netherlands
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor ons team Veiligheid zoek ik een gedreven Senior Adviseur Brandveiligheid die in staat is om vraagstukken integraal te benaderen om zo tot onderscheidende oplossingen te komen.

Wij willen met ons team doorgroeien en zoeken een enthousiaste collega die ons hierin wil ondersteunen. Onze klanten vertrouwen op ons vakmanschap om te komen tot innovatieve, efficiënte en veilige oplossingen in bestaand of te creëren vastgoed.

Heb jij het commerciële netwerk, de autoriteit, technische expertise en de ambitie? Toon jij initiatief, lef en overtuigingskracht en ben je betrokken richting klanten?

Reageer dan snel. Ik maak graag kennis met je. Peter Matlung

Teammanager Installatietechniek

Als Senior Adviseur Brandveiligheid werk je in het team Veiligheid, waar brandveiligheid een integraal onderdeel van uit maakt.

Het team bestaat uit collega’s met elk hun eigen specialisatie binnen de brandveiligheid (bouwkundig, installatietechnisch, organisatorisch, industrieel en externe veiligheid).

Jij zult verantwoordelijk zijn voor de advisering van integrale brandveiligheid. Je adviseert specifiek over toepassing van sprinkler- en watermistinstallaties binnen projecten.

Je stelt uitgangspuntendocumenten (UPD) op en begeleidt het traject van certificering van sprinklerinstallaties. Daarnaast toets je zowel ontwerpen voor nieuwe gebouwen als bestaande gebouwen op brandveiligheid en adviseer je over de te nemen maatregelen.

Ook denk je innovatief mee met de wensen van de klant en weet je oplossingen aan te dragen die niet voor de hand liggen.

Je weet werk binnen te halen en denkt mee over de ontwikkelingen van team Veiligheid.

Wij zoeken

 • Je hebt minimaal een technische HBO opleiding afgerond;
 • Je bent in het bezit van een diploma brandpreventiedeskundige 1 en Sprinklertechniek 1 en 2 o.g.;
 • Je hebt minimaal acht jaar werkervaring op het vlak van toetsing en advisering van brandveiligheid in gebouwen;
 • Je hebt uitgebreide kennis van geldende wet- en regelgeving;
 • Je bezit een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
 • Je bent communicatief sterk en hebt een creatieve en klantgerichte instelling;
 • Je bent in staat projecten te leiden voor jezelf en je teamleden;
 • Je bent in staat zelfstandig werk binnen te halen;
 • Kennis van Fire Safety Engineering is een pré.
 • Geïnteresseerd?

  Dan ontvangen wij graag je sollicitatie via de button op deze pagina. Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Peter Matlung, Teammanager, +31 6 53439069.

  Voor Informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Daphne Kleuver, Corporate Recruiter, +31 6 31 96 30 36.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier