Senior Procesmanager Mobiliteit
Sweco AB
De Bilt, NL
1 dag geleden

Functieomschrijving

Voor ons team Proces en Strategie binnen de afdeling Mobiliteit zoek ik een ervaren consultant die meehelpt het team verder uit te bouwen.

Heb je kennis van mobiliteit en de transities binnen het vakgebied? Werk jij graag samen met publieke en private organisaties aan slimme en duurzame mobiliteit?

Op regionaal en op nationaal niveau? Krijg je energie van het oplossen van complexe vraagstukken en het organiseren van besluitvorming?

Dan is deze functie iets voor jou en maak ik graag kennis met je!’

Rob van Hout Teammanager Proces en Strategie Mobiliteit

Onze mobiliteit verandert de komende jaren sterk als gevolg van verstedelijking, economisch groei, maatschappelijke en technische ontwikkelingen.

Deze ontwikkelingen maken de weg vrij voor slimme en duurzame mobiliteitstoepassingen die nodig zijn voor een veilige en schone bereikbaarheid, nu en in de toekomst.

Als Sweco zijn we volop actief in de wereld van mobiliteit en infrastructuur om deze veranderingen mogelijk te maken. Voor onze klanten : het Rijk, provinciale overheden, gemeenten en ontwikkelaars, dragen wij zorg voor projecten en processen op het gebied van mobiliteit.

Dit varieert van MIRT-onderzoeken en planstudies tot studies naar de haalbaarheid en de effecten van nieuwe mobiliteitsconcepten.

Ook doen wij project- en programmamanagement en zijn we betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe mobiliteitsdiensten. Waar nodig werken we multidisciplinair in samenwerking met onze collega’s van gebiedsontwikkeling, energie en infrastructuur.

Enerzijds als expert, anderzijds als proces- of projectleider.

Als senior procesmanager zet je jouw kennis en ervaring van de mobiliteitssector en die van je Sweco collega’s! in voor uitdagende opdrachten.

Je adviseert klanten veelal in de eerste fase van mobiliteitsprojecten in keuzes over slimme en duurzame mobiliteit. Je organiseert besluitvorming, ook in een complexe politiek-

bestuurlijke context met diverse stakeholders! Daarnaast geef je vorm aan samenwerking en aan de uitvoering van programma’s en projecten op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit.

Zo weet je met klanten en collega’s een goede en duurzame relatie op te bouwen.

Wij zoeken

Je beschikt over mobiliteitskennis en weet ontwikkelingen met betrekking tot o.a. verstedelijking, de energietransitie en zelfrijdende voertuigen te vertalen naar opgaven én maatregelen voor de mobiliteitssector.

Je bent in staat om het vakgebied te overstijgen, verschillende expertises te verbinden en processen van besluitvorming te organiseren.

 • Je hebt minimaal 10 jaar relevante ervaring op het gebied van mobiliteit.
 • Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau.
 • Je voelt politiek-bestuurlijke verhoudingen goed aan.
 • Je beschikt over overtuigingskracht en hebt een ondernemende geest.
 • Je hebt strategisch inzicht en overview
 • Je hebt een relevant netwerk met betrekking tot mobiliteit en weet dit netwerk effectief in te zetten in het verwerven van nieuwe opdrachten.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier