Adviseur Luchtkwaliteit en Stikstofdepositie
Royal HaskoningDHV Zwolle
Amersfoort
4 dagen geleden

Vacaturecontent

Wil jij in eenondernemend topteam werken aan schone lucht en een gezonde leefomgeving? Als adviseurluchtkwaliteit & stikstofdepositie werk je in de Adviesgroep Smart UrbanEnvironment samen met meer dan 100 professionals aan slimme oplossingen vooreen duurzame leefomgeving.

We werken aan grote projecten zoalsgebiedsontwikkelingen en planstudies.

Wat je doet als AdviseurLuchtkwaliteit & Stikstofdepositie

Dankzij jouwondernemende en vooruitstrevende aanpak, bouw je samen met het team verder aanons netwerk en onze producten.

Je hebt een passie voor het vak; samen metklanten en met je collega’s wil je bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Jehebt een proactieve houding en leert graag bij.

Zo volg je de laatsteontwikkelingen in ons vakgebied en gebruik je deze om de advisering verder teverbeteren.

Jouw rol :

 • Advisering van overheden en bedrijven bij vraagstukken op het gebied luchtkwaliteit en stikstofdepositie
 • Invullen van de thema’s luchtkwaliteit, gezondheid en stikstofdepositie binnen diverse integrale planstudies
 • Uitvoeren van beleidsondersteunend onderzoek in opdracht van rijksoverheid, provincies en gemeenten
 • Meedenken bij de aanpak van vraagstukken en borgen van de kwaliteit van onze producten
 • Bijdragen aan de kennisontwikkeling binnen team, adviesgroep en organisatie
 • Waar je komt te werken

  Binnen dezegroep maak je deel uit van het team Luchtkwaliteit met zo’n 10 experts. Wezijn daarbij onder andere koploper op het gebied van advisering overmilieuzones & Zero Emission en (beleids)advisering Stikstof.

  We adviserenoverheden zoals Provincie Utrecht, gemeente Amsterdam en Utrecht, Ministeriesen Rijkswaterstaat maar ook Havenbedrijf Rotterdam en North Sea Ports.

  Regelmatigkomen onze adviseurs in landelijke media (kranten, TV) als expert aan hetwoord om specifieke uitdagingen te duiden voor groter publiek.

  Onze adviseurs werken landelijk. De standplaats is bij voorkeurAmersfoort, Zwolle of Rotterdam. Omdat het grootste deel van het team inAmersfoort werkt zul je daar vaak zijn, enige flexibiliteit om deels op anderekantoren te werken is mogelijk en wordt ook van je verwacht.

  Deels thuiswerkenwas bij ons vóór de coronamaatregelen al mogelijk en vormt onderdeel van dearbeidsvoorwaarden.

  Wat je meebrengt

  Je staat nietgraag stil en bent continu op zoek naar ontwikkeling en uitdaging. Je werktgraag samen met opdrachtgevers en collega’s door het hele land.

  Daarnaast :

 • Beschik je over een afgeronde en relevante HBO of WO opleiding;
 • Heb je in ieder geval ruime ervaring (>
 • 5 jaar) in het uitvoeren van projecten op het snijvlak van milieu, natuur, ruimte en / of mobiliteit. De ideale kandidaat is uitstekend ingevoerd in de vakgebieden luchtkwaliteit en stikstofdepositie.

 • Ook als je affiniteit hebt met deze vakgebieden en je je er verder in wilt ontwikkelen, maken we graag met jou kennis;
 • Ben je gewend aan en vind je het het leuk om aan complexere vraagstukken te werken; Werk je graag en makkelijk samen met andere vakgebieden en adviesgroepen binnen ons bedrijf;
 • Heb je, afhankelijk van je ervaring, een relevant netwerk binnen je vakgebied;
 • Bekendheid met vakinhoudelijke rekenmodellen als de NSL-Monitoringstool, AERIUS en GeoMilieu is een pré;
 • Heb je goede digitale vaardigheden zoals geografische informatie systemen (ArcGIS) en ken je de laatste ontwikkelingen op dit vlak;
 • Beheers je de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk
 • Dit krijg je van ons

  Wij zijn alstoonaangevend advies- en ingenieursbureau onderweg naar nóg beter. Aan debasis hiervan staan onze mensen. Royal HaskoningDHV wil bijdragen aan eensamenleving die oog heeft voor de toekomst.

  In samenwerking met klantencreëren wij oplossingen voor de duurzame interactie tussen mensen en hunomgeving. Dit betekent dat je kansen ziet en grijpt, complexe problemenoplost en uiteindelijk hiermee de klant verder helpt.

  Dit betekent ook jekennis vergroten en verbreden, samen met collega-adviseurs, -ingenieurs,-wetenschappers en andere specialisten, ieder op z’n eigen vakgebied.

  Tot slotbetekent dit inzicht hebben in de relatie tussen mens, milieu en economie. Ditkan alleen met mensen die onze ambitie delen, en hetzelfde enthousiasme hebbenom voorop te lopen met nieuwe ontwikkelingen.

  Wij geven jou de mogelijkheid om je eigen loopbaan vorm te geven en door tegroeien op basis van je ambitie en mogelijkheden.

  Daarbijbieden wij een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden.

  Ben jij onze nieuwe collega?

  We maken graag kennis met je! Klik op de solliciteerbutton onder aan de pagina en upload je cv en motivatiebrief. Heb je nogvragen?

  Neem dan contact op met CarolineWinkelhorst , AssociateDirector Advisory Group Smart Urban Environment, via +316 52018523 of met Johan Kuipers, Lead Recruiter Mobility &Infrastructure, via +3188 3482346.

  Acquisitieop deze vacature door bureaus is niet gewenst en aangeboden kandidaten wordenniet in behandeling genomen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier