Begeleider
Randstad
DOORN, NL
16 uur geleden

Heb jij een passie voor de zorg en wil jij je steentje bijdragen om het leven van mensen met een beperking zo fijn mogelijk te laten verlopen?

Als begeleider bij deze organisatie begeleidt je cliënten die blind of slechtziend zijn. Een groot deel van de cliënten heeft ook een verstandelijke of lichamelijke beperking waardoor zij niet zelfstandig kunnen wonen.

De groepen waar je komt te werken kunnen enorm verschillen, van een groep met cliënten met een licht verstandelijke beperking tot ernstig meervoudig beperkte cliënten en moeilijk leesbaar gedrag.

Kun jij in verschillende situaties de rust bewaren en sta je sterk in je schoenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben jij?

Je hebt een MBO diploma niveau 3 of 4 in SPW, maatschappelijke zorg, persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg, social work of een soortgelijk diploma in de zorgsector.

Je hebt oog voor de cliënten en je verricht je werk met liefde en passie. Daarnaast ben je makkelijk in de omgang en ben je bereid om fysiek zwaarder werk te verrichten.

Ook kun je goed omgaan met eventuele verbale of fysieke agressie. We zijn op zoek naar iemand die respectvol communiceert, goed kan samenwerken en zich makkelijk kan aanpassen aan het tempo van de verschillende bewoners.

Wat ga je doen?

Als begeleider in de gehandicaptenzorg op woongroepen begeleidt je cliënten gedurende de dag. Er is veel aandacht voor individuele begeleiding.

Ook kan er behoefte zijn aan lichamelijke verzorging. Hierdoor is het een vereiste dat je bekend bent met ADL en eventueel kunt werken met tilliften.

Samen met de collega’s waarmee je op de groep staat zorg je ervoor dat de dag zo prettig mogelijk verloopt.

Wat bieden wij?

 • In jouw werk als begeleider heb je een uitdagende baan en is geen één dag hetzelfde. Een baan voor langere periode waarbij je 24-
 • 32 uur in de week aan de slag kan. Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, schaal 35. of 40., afhankelijk van je diploma en ervaringsjaren.

  De mogelijkheid om verschillende cursussen te volgen. Een VOG dat na 100 gewerkte uren voor je vergoed wordt.

  Klinkt dit als een baan voor jou? Reageer dan snel op onze vacature!

  Heb je nog vragen, neem dan contact op met Neslihan Caliskan of Milika Roelofsen. Dit kan via het e-mailadres vacatures.

  utrecht nl.randstad.com of per telefoon op het nummer 030-2337745.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Roelofsen, Milika

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier