Junior/medior besturingstechnicus (software/hardware engineer)
continu
Apeldoorn, NL
1 uur geleden

Junior / medior besturingstechnicus (software / hardware engineer)

In deze functie ga je aan de slag met het ontwerpen en programmeren van de software voor machinebesturingen. Hierbij houd je je ook bezig met de hardware kant van de werkzaamheden.

Aangezien iedere machine specifiek ontworpen is voor de klant bekleed je een afwisselende en uitdagende functie zonder repeterende werkzaamheden.

Je zult telkens opnieuw een beroep moeten doen op jouw creativiteit en jouw programmatuur moeten testen in de werkplaats.

Vanzelfsprekend draag je ook zorg voor de benodigde documentatie en ben je betrokken bij de inbedrijfstelling van de machine bij de klant in binnen-

en buitenland. De reizen naar het buitenland komen alleen ter sprake als je dit ook leuk vindt om te doen.

 • Afgeronde HTS-opleiding richting Elektrotechniek, Technische informatica, Industriële automatisering, Embedded system engineering of soortgelijk
 • Bekend met PLC-software (bijvoorbeeld Siemens S7 of Allen Bradley) (let op dit is geen vereiste. Je mag uiteraard ook aangeven dat je het graag wil leren)
 • Naast Nederlands is het spreken van ten minste één vreemde taal een pre
 • Continu is een technisch intermediair en bemiddelt in vaste banen! Deze vacature betreft dan ook een functie waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

  Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van machines voor uiteenlopende sectoren. Zij onderscheidt zich door continue productontwikkeling en innovatie.

  De in-house ontwikkelde en geproduceerde machines vinden dagelijks hun weg naar diverse bedrijven over de hele wereld. Het bedrijf staat bekend als goed werkgever en kent veel jubilarissen welke er al tien, twintig of zelfs dertig jaar werken.

  Dit komt mede door de continue ontwikkeling van haar eigen werknemers zodat zij binnen de eigen organisatie kunnen doorgroeien naar andere functies of afdelingen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier