Filiaalleider
ALDI
Scheveningen
6 dagen geleden

WAT GA JE DOEN?

Als Filiaalleider ben jij verantwoordelijk voor het gehele filiaal. Jij leidt alles in goede banen en zorgt ervoor dat de logistiek in jouw winkel soepel verloopt, doelen worden behaald, medewerkers gemotiveerd zijn en de klant een fantastische winkelervaring krijgt.

Dit doe je niet alleen, maar met een enthousiast team. Als meewerkend manager ben je samen verantwoordelijk voor de successen van jouw filiaal en hebben jullie als gezamenlijk doel presteren met plezier en passie’.

Daarnaast duik jij ook in de cijfers. Administratie en financiën behoren ook tot jouw kerntaken. De resultaten rapporteer je en je bevindingen zet je om in ideeën.

Je gaat de uitdaging aan om de service, omzet en klanttevredenheid voor jouw filiaal te maximaliseren.

WIE BEN JIJ?

Jij bent gewend om zelfstandig te werken, weet elke dag een prettige sfeer voor collega’s neer te zetten en gaat voor de hoogst mogelijke omzet.

Door jouw enthousiasme en manier van leidinggeven motiveer jij je team. Jij bent een echte ondernemer en wilt niets liever dan dat jouw winkel een daverend succes is.

Bij jou staat service hoog in het vaandel en je doet er alles aan om onze klanten tevreden te houden en met een glimlach de winkel uit te laten lopen.

 • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau en bent in het bezit van minimaal een MBO4-diploma.
 • Je bent flexibel inzetbaar, in het weekend en de avonduren.
 • WERKEN BIJ ALDI

  De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen.

  Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn dat zijn onze talenten van de toekomst.

  En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

  Je ontvangt een goed salaris met een maandelijkse premie. Uiteraard hebben wij secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, vakantiedagen, 8% vakantietoeslag en een collectieve zorgverzekering.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier