Duale student MBRT Radiologie HBO
Alrijne Ziekenhuis
Alphen aan den Rijn, Netherlands
1 dag geleden

Wat ga je doen als student MBRT op de afdeling R adiologie?

De afdeling radiologie is gevestigd in Leiderdorp, Leiden en Alphen aan den Rijn en maakt, samen met de afdeling nucleaire geneeskunde (locatie Leiderdorp), deel uit van het cluster Beeldvormende Technieken.

Er wordt in een actieve werkomgeving onderzoek verricht door middel van diverse medisch beeldvormende technieken, waaronder

PET-)CT, mammografie, angiografie, echografie en MRI. De afdeling radiologie Alrijne zorggroep heeft de overtuiging dat mensen beter worden van goede zorg mét persoonlijke aandacht.

In de zorggroep neemt leren en ontwikkelen een belangrijke plaats in. Jij :

 • gaat werken op twee locaties van de afdeling radiologie in Leiden, Leiderdorp,
 • Alphen aan de Rijn;
 • wordt opgeleid tot Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige (MBB’er) worden om diverse radiologische en nucleair beeldvormende onderzoeken uit te voeren, met behulp van hoogwaardige apparatuur;
 • draagt zorg voor de patiënt;
 • start in september 2019 met de 4-jarige HBO opleiding, waarvan het theoretische deel van de opleiding wordt verzorgd door de Hogeschool Inholland te Haarlem;
 • wordt binnen de afdeling begeleid en gecoacht door deskundige opleiders.
 • Als student M B RT voldoe j e aan de volgende functie-eisen :

 • in het bezit van het HAVO-, VWO- of MBO diploma niveau 4, bij voorkeur met wiskunde, natuurkunde en / of biologie;
 • een dienstverlenende en flexibele instelling;
 • gemotiveerd en in staat om gestructureerd te werken / plannen, waarbij je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen.
 • Wat hebben wij jou als student MB RT te bieden ?

  Wij bieden jou arbeidsvoorwaarden conform Cao Ziekenhuizen, waarbij een vakantiebijslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33% geldt en je kunt gebruikmaken van diverse fiscaal aantrekkelijke regelingen.

  Gedurende de basisperiode van ca. 3 maanden ontvang je zakgeld. Na deze periode is de salariëring conform de CAO Ziekenhuizen.

  De kosten van de opleiding komen voor rekening van Alrijne Zorggroep.

  Deel jij onze ambitie en wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met een van de opleidingscoördinatoren, Arjan Rooza of Mark Seijsener, via telefoonnummer 071 5828634.

  Wat gebeurt er bij Alrijne Zorggroep ? Over Alrijne , Samenwerking in de regio, Samen is de kern, Werken en leren, Milieu en duurzaamheid, Keurmerken

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier